Ak Parti Ardahan İl Başkanlığına Yunus Baydar Yeniden Getirildi

Ak Parti Ardahan İl Başkanlığına Yunus Baydar Yeniden Getirildi

AK Parti Genel Merkezi'nin isteği doğrultusunda istifa eden Ardahan İl Başkanlığı'na Yunus Baydar tekrar getirildi. AK Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar, istifasının ardından görevin yeniden kendisine verildiğini belirterek, "Sayın Başbakanımız...

AK Parti Genel Merkezi'nin isteği doğrultusunda istifa eden Ardahan İl Başkanlığı'na Yunus Baydar tekrar getirildi. AK Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar, istifasının ardından görevin yeniden kendisine verildiğini belirterek, "Sayın Başbakanımız bize güvendiği için böyle istisnai bir durum yaşandı. İstifa edene yeniden görev verildi. Bu durum bizde şımarıklığa neden olmayacak." dedi.

AK Parti İl Teşkilatı'nda partililerle ve basınla kahvaltıda buluşan Baydar, bir süre önce görevinden istifa ettiğini, görevin yeniden kendisine verilmesinin ardından görevine başladığını belirtti. Bundan sonra yeni bir sürecin başladığını ifade eden Baydar, teşkilatlarda revizyon yapılacağını ifade ederek, şöyle devam etti: "Bazı arkadaşlarımıza farklı görevler vereceğiz. Bazı arkadaşlarımız belli bir süre dinlenmek zorunda kalacak. Bu arkadaşlardan şimdiden anlayış bekliyorum. Bunu yaparken verimi artırmayı hedefliyoruz. Sonuçta bu işi memleket meselesi olarak görüyoruz. Yeni oluşturacağımız kadrolarla da bunu göreceğiz. Sayın Başbakanımız bize güvendiği için böyle istisnai bir durum yaşandı. İstifa edene yeniden görev verildi. Bu durum bizde şımarıklığa neden olmayacak. Tam dersi omuzlarımıza yük yüklendiğinin farkındayız."

Asla koltuk sevdasında olmadıklarını belirten Baydar, şunları kaydetti: "Alnımızın akıyla 4 yılı geride bıraktık. Tam 4 yıl oldu, partime ve memleketime il başkanı olarak hizmet ediyorum. Bu dört yıla bir genel, bir yerel bir de referandum sığdırdık. Allah'a şükürler olsun başarılı da olduk. Sevdamız var, bu sevda da memleket ve milletimizdir. Sonuçta biz burada, özellikle de ben Sayın Başbakanımızı temsil ediyorum."

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy da hizmete kaldıkları yerden devam edeceklerini belirterek, kenti güzel günlerin beklediğini sözlerine ekledi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.