Ailelerin çocuk özlemini gideriyoruz

Ailelerin çocuk özlemini gideriyoruz

Eurofertil Tüp Bebek Merkezi Medikal Direktörü Op. Dr. Fuat Ali, temel amaçlarının ailelerin çocuk özlemini gidermek olduğunu belirterek, kısırlık tanı ve tedav

Eurofertil Tüp Bebek Merkezi personeli ve hastaları iftar programında buluştu. Hilton Garden İnn Otel’de gerçekleşen iftar programında personel ve hastalar bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı. Programa Eurofertil Tüp Bebek Merkezi Konya Şubesi Medikal Direktörü Op. Dr. Fuat Ali, Medikal Koordinatörü Ali Sami Gürbüz, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Dilek İncesu da katıldı.
İftar programında tüp bebek merkezinin faaliyetleri hakkında bilgi veren Eurofertil Tüp Bebek Merkezi Konya Şubesi Medikal Direktörü Op. Dr. Fuat Ali, kurum olarak temel hedeflerinin ailelerin çocuk özleminin gidermek olduğunu söyledi. 1990 Yılında İstanbul'da faaliyete başladıklarını ve Gaziantep, Diyarbakır gibi illerdeki başarılardan dolayı 2009 yılı başında Konya'da faaliyete başladıklarını belirten Ali, “Konya’da açtığımız merkez ile hastalarımızın İstanbul ve Ankara gibi illere gitmelerine gerek kalmadı. Hastalarımıza tüm tedavi yöntemlerini merkezimizde uyguluyoruz. Ultrason, standart laboratuvar hizmetleri, androloji laboratuvar hizmetleri, tanısal hiseroskopi gibi birçok tedavi hizmetini gerçekleştiriyoruz. Yüksek gebelik oranı ve hasta memnuniyetine verdiği önemi ön plana çıkarma amacı ile Türkiye'nin tek tüp bebek merkezi zinciri olarak faaliyetimizi sürdürüyoruz” dedi.
Hastalara uyguladıkları tedavilerde kanunlara, kurallara, dini ve ahlaki temellere çok dikkat ettiklerini ve bunlardan taviz vermediklerini anlatan Ali, kısırlık tanı ve tedavisi konusunda uzmanlaşmış ve sadece bu hasta grubuna hizmet veren Türkiye'deki ilk ve tek tüp bebek merkez olduklarını da ifade etti.
Temel amaçlarının insanların çocuk özlemini gidermek olduğunun altını çizen Ali, şunları kaydetti: “Eskiye göre tüp bebek merkezlerine rağbet daha yoğun. Çünkü insanlar eskiden işte başkasının spermiyle hamile kalındığını sanıyordu. Ancak böyle bir durum söz konusu değildir. Tüm işlerimizde ahlaki ve kurallara aykırı bir durum yoktur. Bu bilindiği için insanlar daha çok bu merkezlere rağbet göstermeye başladı. Konya’da 3 yıl içinde 350 bebek dünyaya getirdik. Dünyaya gelmeyi bekleyen 400–450 bebek daha var. Bunların çoğu 18–20 yıllık bebek özlemi çeken aileler. Bu durum ise ailelerden ziyade bizi mutlu etmektedir. Çünkü onlardan çok biz seviniyoruz.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.