Aibü Rektörlüğü’nden Başsağlığı Mesajı

Aibü Rektörlüğü’nden Başsağlığı Mesajı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörlüğü’nden, terörle mücadele operasyonlarında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Piyade Üsteğmen Erdem Keskin için başsağlığı mesajı yayınlandı.Abant...

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörlüğü’nden, terörle mücadele operasyonlarında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Piyade Üsteğmen Erdem Keskin için başsağlığı mesajı yayınlandı.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “Hakkari Yüksekova’da terörle mücadelede yürütülen operasyonlarda ağır yaralanan ve 29 Mart 2016 tarihinde tedavi gördüğü GATA’da şehit olan Bolu 2. Komando Tugay Komutanlığı’nda görevli Piyade Üsteğmen Erdem Keskin’e Allah’tan rahmet, şehidimizin ailesi ve yakınları başta olmak üzere Bolu 2.Komando Tugay Komutanlığı ve Garnizon Komutanlığımıza başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. 31 Mart 2016 tarihinde Diyarbakır’da polisleri taşıyan servis aracına yönelik terör örgütünün alçakça yaptığı saldırı sonucu, 7 kahraman polisimizin şehit olduğunu derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Bu hain saldırıyı gerçekleştiren insanlık ve vicdan yoksunu katilleri ve onlara destek olanları bir kez daha lanetliyoruz. Saldırı sonucu şehit olan polislerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, şehitlerimizin ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyoruz” denildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.