Ahmet Şan: 1-1 kötü değil

Ahmet Şan: 1-1 kötü değil

AHMET ŞAN: Alınan 1 puanın uzun lig maratonunda kötü olmadığını düşünüyorum. Hakem bir penaltımızı vermedi. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Osmanlıspor taraftarlarıyla birlikte güzel bir atmosfer oluşturdular. Bu tüm Türkiye'ye örnek olması lazım,

ZOR OLACAĞINI BİLİYORDUK

Osmanlıspor ile 1-1 berabere sona eren karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, sahadaki mücadelenin hakkının beraberlik olduğunu ancak verilmeyen penaltının maçın gidişatını değiştirdiğini söyledi. Ahmet Şan yaptığı açıklamada, "Osmanlıspor maçının zor geçeceğini biliyorduk. Maçta bir penaltı pozisyonu vardı. Çok netti ve gözünün önünde gelişen bir pzosiyondu. Belki daha farklı bir sonuç olurdu. Ama Maçın hakkı da zannedersem beraberlikti. Osmanlıspor'da gayet iyi mücadele etti ve iyi oynadı. Biz istediğimiz o baskıyı kuramadık. Ama uzun lig maratonunda bu tür sonuçlar olacak. Ben yine de mücadelelerinden dolayı oyuncularımızı kutluyorum. Daha iyi olabilirdi. Çünkü bu haftalarda oynayacağımız maçlar bizim puan toplayacağımız maçlardı. İnşallah 3 puanlı maçlarımızı Sivasspor karşılaşmasıyla devam ettiririz" diye konuştu.

TARAFTARLARA TEŞEKKÜR

Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, taraftarlara da teşekkür ederek sözlerine şöyle devam etti:

"Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Osmanlıspor taraftarlarıyla birlikte güzel bir atmosfer oluşturdular. Bu tüm Türkiye'ye örnek olması lazım. Çok güzel karşılıklı tezahüratlar vardı. Biz tribünlerde bunları görmek istiyoruz. Futbol sürekli şiddetle anılmaması lazım. Bu tür güzelliklerin yaşanması lazım. Bunun da artık normal bir durum olması gerekiyor. Biz bunu tribünlerde maalesef çok fazla görmediğimiz için bir özellikmiş gibi arz ediyoruz. 1 puan sonuçta uzun lig maratonunda iyidir” diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.