Ahmet Reyiz Yılmaz'dan şok sözler

Ahmet Reyiz Yılmaz'dan şok sözler

Bir dönem Bahçeli'nin karşısına rakip olan isimden, İsrail itirafı...

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, konuk olduğu programda İsrail ajanı olduğu yönündeki iddialara yanıt verdi.

 "İSRAİL AJANI OLMAK KÖTÜ BİR ŞEY DEĞİL"

Bir dönem MHP lideri Devlet Bahçeli'nin karşısında genel başkanlık için aday olduğunu açıklayan, ancak daha sonra kongre salonuna dahi gelemeyen Yılmaz, İsrail devletinin kendisi için önemli dönüm noktalarından biri olduğunu belirtti. MYP lideri Yılmaz 'İsrail ajanı mısız?' sorusuna, "O dönem genel başkan adaylığı da söz konusu olunca İsrail ajanı olduğumu söylediler. Benim İsrail'de iş yaptığım sanki bilinmeyen bir şeymiş gibi. Benim hayatımın en büyük bölümü İsrail. Gizlemeye kalksam da gizleyemeyeceğim bir şey. İsrail benim hayat başarım. İsrail ajanı olmak da kötü bir şey değildir. İsrail Yakup Peygamberin ismidir. Allah'ın çok sevdiği Yakup kuluna vermiş olduğu bir isimdir. Bu manada ilk müslümanlardan olan Yakup Peygamberin ajanı olmak da çok kötü bir şey değildir. Ajan suçlaması biraz cehaletten kaynaklanan bir suçlama oldu. Ama çok yersiz ve anlamsız bir şeydi" şeklinde yanıt verdi.

"İSRAİL NATO'YA ALINSIN"

Türkiye'nin üzerinde ciddi bir NATO yükünün olduğunu savunan Ahmet Reyiz Yılmaz şu ifadelere yer verdi, "Ben hükümete buradan sesleniyorum: Başından beri İsrail'in NATO üyeliğine Türkiye'nin karşı çıkmaması konusunda uyarılarda bulundum. Bunu söyleyince de İsrail ajanı demişlerdi. Ben doğruları söylüyorum. Şu anda Türkiye -Amerika - İsrail bir eksen, biz bunu ister kabul edelim, ister etmeyelim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.