Ahmet Gökçek:  “Borcumuz var”

Ahmet Gökçek: “Borcumuz var”

Ankaragücü Kulübü Başkanı Ahmet Gökçek, Ankaragücü'nün hedefinin ilk yarı sonunda 26 - 32 puan arasında bitirmek olduğunu iddia ederek, ilk yarının bitmesi ile birlikte 2 transfer yapacaklarını, ilk 6. sırada olarak Avrupa kupalarına katılmak istediklerin

Gökçek, Ankaragücü'nün Türkiye Kupası'nda final oynamak istediğini ifade ederek, Türkiye'de yabancı futbolcularının tamamı milli olan tek takımın Ankaragücü olduğunu söyledi.
Gökçek, son zamanlarda bazı basın yayın organlarında yer olan futbolculara borçları olduğu yönünde iddialara açıklık getirdi. Gökçek, şöyle konuştu:
"Futbolculara borcumuz var, bunu kesinlikle inkar edemeyiz. Kendilerine bir ödeme planı yaptık. 8 yıldan bu yana yöneticilik yapıyorum. Her futbolcumdan memnunum. Ancak bu kadar karakterli futbolcularla çalışıyorum. Kendileri yürekten oynuyor. Parayı sorun etmiyorlar. Teknik heyet ile oyuncularımız çok uyumlu çalışıyor"
Gökçek, Ümit Özat'ın takıma çok şey kazandırdığını anlatarak, yönetim olarak kendisine tam destek verdiklerini kaydetti. Özat'ın Ankaragücü için Almanya'dan ailesi ile birlikte düzenini bozduğunu hatırlatarak, bir kaç kişinin istemesiyle Özat'ın takımdan göndermenin etik olmadığını savundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.