Ahmet Bilgiç'e büyük ödül

Ahmet Bilgiç'e büyük ödül

Konya Büyükşehir Belediyesi “En İyi Yerel Kampanya” ve “Kentsel Tasarım Özel Ödülü” olmak üzere iki ayrı ödüle layık görüldü

İstanbul’da gerçekleştirilen ‘A Awards 10. yıl Açıkhava Reklamları Yarışması Ödül Töreni’nde, Konya Büyükşehir Belediyesi’nin pandemi döneminde farkındalık oluşturmak amacıyla hazırladığı “Durakta Başkan Var” çalışması, Türkiye’nin en iyi reklamcılarının yer aldığı jürinin değerlendirmesiyle yerel kampanya kategorisinde “En İyi Yerel Kampanya” ve “Kentsel Tasarım Özel Ödülü” olmak üzere iki ayrı ödüle layık görüldü. Konya Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Bilgiç, “Mesleki hayatımın güzel bir ödülü daha oldu.

a-awards-odullerinde-konya-buyuksehir-belediyesi-iki-odul-birden-layik-goruldu-001.jpg

 

Bu ödülde basınımızın da emeği büyük. Sizlere teşekkür ediyorum. Durakta başkan var açıkhava uygulamamız ile 'En iyi yerel kampanya' ve 'Kentsel Tasarım özel ödülü' aldık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay başta olmak üzere, destek veren büyüklerimize teşekkür ediyor, emeği geçen ekip arkadaşlarımı kutluyorum” dedi.

SAİT ÇELİK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum