Ahi Koleji Veli Ve Öğrenci Kaynaşması İçin Piknik Düzenledi

Ahi Koleji Veli Ve Öğrenci Kaynaşması İçin Piknik Düzenledi

Amasya’nın Merzifon ilçesinde faaliyet gösteren Ümit Eğitim Kurumları Özel Ahi Koleji, 2014-2015 yeni Eğitim ve Öğretim sezonunda moral ve motivasyonu yükseltmek ve veli kaynaşmasını sağlamak amaçlı piknik düzenledi. Ahi İlkokulu, Ahi...

Amasya’nın Merzifon ilçesinde faaliyet gösteren Ümit Eğitim Kurumları Özel Ahi Koleji, 2014-2015 yeni Eğitim ve Öğretim sezonunda moral ve motivasyonu yükseltmek ve veli kaynaşmasını sağlamak amaçlı piknik düzenledi.

Ahi İlkokulu, Ahi Orta Okulu ve Ahi Anaokulu, öğrenci ve velileri için düzenlemiş olduğu tanışma ve kaynaşma pikniği büyük ilgi gördü. Önce Vatan Piknik Alanı'nı dolduran veli ve öğrenciler, öğretmenler eşliğinde birbirinden güzel yarışmalarla eğlenirken piknik alanı renkli görüntülere sahne oldu. Halat çekme, sandalye kapmaca, yumurta tutma ve birçok eğlenceli yarışmalardan sadece birkaçı. Öğrencilerin yanı sıra kendine güvenen veliler de yarışmalara katılarak keyifli bir gün geçirdi. Ümit Eğitim Kurumları Özel Ahi Koleji Müdürü Arslan Cömert, "Geçen sezon düzenlediğimiz Bilim ve Kültür Fuarımızla eğitim öğretime güzel bir nokta koymuştuk. 2014-2015 sezonuna da hem eski ve yeni velilerimizin birbirleri ile kaynaşması, öğretmen ve öğrenci diyalogunun artması, hem de öğrencilerin yeni sezona moral ve motivasyonla girmesi sebebi ile bir piknik düzenledik. Geleneksel olarak düzenlediğimiz pikniğimizi hava şartlarından ve Kurban bayramı tatilinden dolayı biraz ertelemiştik. Katılım güzel oldu. Velilerimiz ve öğrencilerimiz düzenlenen yarışmalara birlikte katılarak güzel ve kaliteli zaman geçirdiler. Bizleri kırmayarak pikniğimize katılan öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.