Ağralı ve Yerlikaya Kuluyu ziyaret etti

Ağralı ve Yerlikaya Kuluyu ziyaret etti

12 Haziran 2011 Pazar günü yapılacak Genel Seçimlere iki hafta kala partiler de seçim çalışmalarını yoğunlaştırdı

Her gün üçü merkez ilçelere olmak üzere tam 8 ekiple 8 ilçeye çıkarma yapan AKP Konya Milletvekili Adayları da vatandaş ve esnafla bir araya gelerek 12 Haziran için destek istiyor. Prof. Dr. İlhan Yerlikaya ve Dr. Abdullah Ağralı Kulu’da hemşerileri ile bir araya geldi. Kulu’da esnaf ve vatandaş ile bir araya gelen milletvekili adayları, bölge halkına hem AKP’nin icraatlarını hem partinin 2023 Vizyonu’nu hem de hedefleri hakkında vatandaşı bilgilendirdi.

İlçede kurulan pazarda bölge esnafı ile bir araya gelerek onlarla tek tek tokalaşan ve 12 Haziran için destek isteyen AKP Konya Milletvekili Adayı Dr. Abdullah Ağralı ve Prof Dr. İlhan Yerlikaya, genel seçimlerde bölge halkından AKP’ye güçlü bir destek vermelerini istedi. Pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşın ilgisi dolayısıyla çok mutlu oldukları gözlerden kaçmayan adaylar, yoğun ilgi nedeni ile Kululu hemşerilerine teşekkür etti.

Bir vatandaşın ilginç isteği ise adayların yüzlerini güldüren bir başka olaydı. Kulu’da esnaflık yapan vatandaş AKP İktidarı’nın dul bayanlara maaş bağlanmasını esprili bir şekilde eleştirerek, “AKP iyi hizmetler yaptı. İstediğimiz bankadan istediğimiz krediyi alabiliyoruz. Yakında Hızlı Trenimiz de geliyor. AKP’den memnunuz ama dul bayanlara maaş bağlanması ile söz konusu bayanlar bir daha evlenmek istemiyor. Ben kiminle evleneceğim. Bu konuda başbakanımıza selamımı iletin ve bir çözüm üretin” demesi, gülüşmelere neden oldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.