Agon Dans Grubu’nun Sahne Şovu İzleyenlerden Tam Not Aldı

Agon Dans Grubu’nun Sahne Şovu İzleyenlerden Tam Not Aldı

Kartal Belediyesi tarafından 29 Nisan Dünya Dans Günü kapsamında düzenlenen programda Agon Dans Grubu tarafından sahneye taşınan dans şovu, izleyenlerden tam not aldı.29 Nisan Dünya Dans Günü kapsamı...

Kartal Belediyesi tarafından 29 Nisan Dünya Dans Günü kapsamında düzenlenen programda Agon Dans Grubu tarafından sahneye taşınan dans şovu, izleyenlerden tam not aldı.

29 Nisan Dünya Dans Günü kapsamında düzenlenen programda sahne alan Agon Dans Grubu, performansı ile göz doldurdu. Kartal Belediyesi Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe; Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Mermertaş ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gece boyunca birbirinden farklı kategoride dans şovunu sahneye taşıyan Agon Dans Grubu izleyenlerden tam not alırken, özellikle minik dansçıların sahne şovu büyük beğeni topladı.

BAŞKAN YARDIMCISI MERMERTAŞ’TAN TEŞEKKÜR

Programın sonunda dans grubu eğitmenlerine plaket takdim eden Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Mermertaş burada yaptığı konuşmada dans grubunun eğitmenlerine teşekkür etti. Mermertaş, “Bu güzel program bu akşamki emeklerinden dolayı, alın terlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Dansçıları yetiştiren değerli hocalarına ve bu değerli derneğe ve yöneticilerine de ayrıca teşekkür ediyorum. Bu plaketi vermek bana düştü. Sizler adına bu plaketi kendilerine takdim ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.