Ağış: Yeni Amasyaspor Şampiyonluğa En Güçlü Aday

Ağış: Yeni Amasyaspor Şampiyonluğa En Güçlü Aday

Yeni Amasyaspor Kulübü 2. Başkanı Ümit Ağış, Yeni Amasyaspor ile Bafraspor'un oynadığı ve 4-1 galip biten maç sonrası açıklama yaptı. Maç sonrası Yeni Amasyaspor’un kaderinin değişeceğine inanmaya başladıklarını belirten Ağış,...

Yeni Amasyaspor Kulübü 2. Başkanı Ümit Ağış, Yeni Amasyaspor ile Bafraspor'un oynadığı ve 4-1 galip biten maç sonrası açıklama yaptı.

Maç sonrası Yeni Amasyaspor’un kaderinin değişeceğine inanmaya başladıklarını belirten Ağış, "Bafraspor maçı çok güzel bir atmosferde oynandı ve harika bir sonuç aldık. Seyircilerimizin de desteğiyle Bafraspor’u 4-1 yendik ve bunun haklı gururunu yaşamaktayız. Nasip olurda önümüzdeki günlerde Ladikspor, Fatsaspor ve Turhalspor ile maçlarımız var. İnşallah bu maçların da üçünü alıp Yeni Amasyaspor’u layık olduğu seviyeye çıkartacağız. Artık Yeni Amasyaspor’u bu Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) şampiyonluğa en güçlü aday olduğunu herkesin görmesini istiyoruz." dedi.

Oynadıkları maçı seyretmek için çok sayıda taraftarın geldiğini kaydeden Ağış, "Oyuncularımıza teknik ekibimize ve bize moral veren taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu iş parayla pulla olacak bir iş değil. Yeni Amasyaspor’un 5-6 bin taraftarımızın önünde maç yapması bizi çok gururlandırdı. Bizler başarılı oldukça seyircimiz 10 bini geçecektir. Yıllardır Amasyaspor’u 3. Lig’e çıkarma özlemimiz var. Bu tür fırsatları iyi değerlendirmek lazım. Bu kadar insanı seyirci olarak toplamak kolay değil." diye konuştu.

MAÇLAR ÜCRETLİ OLACAK

Yeni Amasyaspor’u 3. Lig’e çıkarmak için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını ifade eden Ağış, "Yeni Amasyaspor şuan maddi olarak bir sorun yaşamıyor. Oyuncularımızın maaşlarını düzenli olarak ödüyoruz ve onların maça daha rahat çıkmasını sağlıyoruz. Bu hafta yaptığımız maçta seyircilerimizden para almadık. Bundan sonraki maçlarımızda en azından futbolcularımızın prim ücretlerinin karşılanması amacıyla seyircilerimizden küçük te olsa ücret talep edeceğiz. Önümüzde ki hafta maçlar için muhtemelen 3 lira gibi bir ücret alacağız. Bu ücret seyircimizi çok sarsmaz ama bizler için çok önemli. En azından buradan aldığımız paralarla Yeni Amasyaspor güzel yerlere gelir ve buna seyircilerimizin de katkısı olmuş olur." ifadelerini kullandı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.