AGD Meram’dan ‘hayırlı olsun’ ziyareti

AGD Meram’dan ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Meram Şubesi Merhaba Gazetesi Haber Müdürlüğü görevine getirilen Hâlid Şen'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Meram Şube Başkanı Oğuzhan Kara, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdulkadir Büyükatıcıgil, Veli Tüzel ve Hüseyin Atılgan, Merhaba Gazetesi Haber Müdürlüğü görevine getirilen Hâlid Şen'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Şen'e yeni görevinde başarı dileklerini ileterek sözlerine başlayan Oğuzhan Kara, "Bizler iyinin, doğrunun, faydalının ve adaletin yeryüzüne egemen olması mücahedesi için çalışmalar yapıyoruz. Merhaba Gazetesi de aynı düstur ile çalışmalarını sürdürüyor. Yeryüzünde Hakk'ın hakimiyeti için herkes üzerine düşen görevi layığı ile yerine getirmeli. Sizlere de bu manada büyük görevler düşüyor" dedi.

Yaptıkları çalışmalardan da bahseden Kara, sözlerini şöyle sürdürdü: "Özellikle mahalle sohbetlerimize önem ve ağırlık veriyoruz. Bu sohbetlerimizde teşkilat modelimize uygun bir şekilde hareket etmeye çalışıyoruz. Bu manada genel merkezimizin de etkin bir çalışması var. Sohbetlerimiz belirli bir programda devam ediyor. Okullarımızda da gençlerimizin dünya ve ahiret saadeti için çalışmalar yürütüyoruz." Ziyaret sonunda AGD heyeti Hâlid Şen'e hat sanatı ile yazılmış bir ayetin bulunduğu tablo hediye etti.

merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.