AGD eğitime katkı sağlıyor

AGD eğitime katkı sağlıyor

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Karatay Hanımlar Komisyonu, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Hanımlar komisyonu, lise ve ortaokul öğrencilerine yönelik, “Aşure Bahane, Kardeşlik Şahane” isimli bir program düzenledi. AGD Konya Şubesi'nde gerçekleşen programa hanımların ilgisi yoğun oldu.
 
Açılış konuşmasını gerçekleştiren AGD Karatay Hanımlar Komisyonu başkanı Filiz Akman, aşure ve kardeşlige vurgu yaptı. Akman, şunları söyledi: "Gençlerimiz, sevgi ve kardeşliğimizin tek teminatıdır. Sevgi ve kardeşliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde gerçekleştirdiğimiz bu program oldukça manidardır. Bizlerin tüm çalışmaları ve çabaları imanlı ve inançlı, hedefleri olan bir gençlik yetiştirme üzerinedir. Gerek lise gerekse ortaokul düzeyindeki gençlerimizin eğitimlerine yardımcı olmak amacıyla düzenlediğimiz hafta sonu etütlerinde, gençlerimizin ufkunun açıldığı ve kitap okumaya teşvik edildiği okuma gruplarımızla, salon programlarımızda, yaz ve kış etkinliklerimizde öncelikle ahlak ve maneviyatı esas alıyoruz. Bütün bu çalışmalarımızın hedefi gençlerimize sevgi ve kardeşliği aşılmaktır." Akman, konuşmasının sonunda tüm hanımları, yapılan etüt çalışmalarına, okuma gruplarına ve diğer faaliyetlere davet etti.
 
Programa katılanlara aşure ikramının yanı sıra, Karatay Şubesi'nin kültür çalışmaları olan 'Okul Dergisi', 'Namaz Kılarsam Ne Olur?' kitapçığı takdim edildi. 
HABER MERKEZİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.