Adliye çalışanları şehitler için dua etti

Adliye çalışanları şehitler için dua etti

Konya Adliye çalışanları, Türk Büro-Sen Konya 2 Nolu şube başkanlığı öncülüğünde bir araya gelerek Ankara, Lice ve Sur’da ve Ülkenin çeşitli illerinde şehit düşen asker ve polisler için dua ettiler

Konya Adliye Sarayı içerisinde yer alan bahçede bir araya gelen Adliye çalışanları ve Türk Büro-Sen Konya 2 Nolu Şube üyeleri, Terör örgütü tarafından Ankara,  Lice ve Sur’da ve Ülkenin çeşitli illerinde şehit düşen asker ve polisler toplanarak tepkilerini gösterirken, şehitleri için hep birlikte dua etti. Konya Adliye Sarayı bahçesindeki tören şehitler için saygı duruşunun ardından okunan İstiklal marşı ile devam etti. Türk Diyanet Vakıf-Sen Başkanı Atila Ayhan’ın şehitler için yaptığı dua ile son buldu.

Büro-Sen Konya 2 Nolu Şube Başkanı Arif Baştuğ, “En son olarak önceki günü Başkentimiz Ankara’da askeri servis araçlarına yönelik olarak ve dün Diyarbakır ve Şırnak ta asker ve polisimize yönelik haince düzenlenen saldırıyı şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Bilinmelidir ki; Türk milleti hiçbir şekilde tehditlere boyun eğmeden bu vatanın birliği ve dirliği için mücadelesini edebiyete kadar sürdürecektir. Haince ve alçakça düzenlenen bu saldırı Türk milletinin üzerinde oynanan kalleş oyunların bir göstergesidir. Ancak milletimiz her zaman olduğu gibi bu çirkin oyunları bozacak ve hainler emellerine asla ulaşamayacaktır. Ülkemizde yaşanan bu hain ve kalleş saldırıları bir kez daha lanetliyor, bir hilal uğruna toprağa düşmüş bütün şehitlerimize, edebiyete intikal etmiş gazilerimize ve hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza yüce Allahtan rahmet, yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı diliyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz” dedi.

2-5.20160220100008.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.