Adil ve Soner heyecanlı 

Adil ve Soner heyecanlı 

Konyaspor’un stoperi Adil Demirbağ ve yeni transferi Soner Dikmen kulübün televizyonuna açıklamalarda bulundu.2 oyuncu kamp değerlendirmesi yaparken taraftarlarla ilgili de açıklama yaptı 

Konyaspor’un Erzurum kampı devam ediyor. Konyaspor’un stoperi Adil Demirbağ ve yeni transferi Soner Dikmen kulübün televizyonuna açıklamalarda bulundu.2 oyuncu kamp değerlendirmesi yaparken taraftarlarla ilgili de açıklama yaptı 
ADİL DEMİRBAĞ: İYİ BİR KAMP DÖNEMİ GEÇİRİYORUZ 
Kampla alakalı konuşan Adil Demirbağ şunları söyledi: “  İyi bir kamp dönemi geçiriyoruz Tecrübeli abilerimiz olsun, arkadaşlarımız olsun hepimiz birbirimize yardımcı oluyoruz. Bu sezona da yansıyacağını düşünüyorum. Tabii sezon kampı önceleri iyi çalışmak lazım. Sezonu iyi bitirmek için. Bunun için de hocalarımız sağ olsun elinden gelen her şeyi en iyi şekilde bize veriyorlar. Biz de en iyi şekilde antrenmanlarımızı yapıyoruz.  Kemik kadromuz duruyor. geçen sene  Nasıl bir arkadaşlığımız varsa şu anda da bu arkadaşlığımız sürüyor. aslında pek dediğim gibi kemik kadro durduğu için pek bir fark çok yok ama tabii yeni gelecek arkadaşlarımız da olacaktır. O zaman sezon içerisinde göreceğiz. Nasıl farklı bir nasıl fark olacağını. 
TERCİHİM SİYAH FORMA
Başarılı stoper formalarla ilgili olarak ise: “  Ya ben bütün formaları beğendim aslında iyi bir seçim olmuş ama benim tercihim de  siyah forma  olacak.” ifadelerini kullandı.    
TARAFTAR BİZE İTİCİ BİR GÜÇ OLACAK
Adil Demirbağ taraftarların kendileri için büyük bir itici güç olacağını söyledi. Başarılı stoper şunları söyledi  “Yani Soner'in de dediği gibi sezon içerisinde iyi bir kadroyla hazır olan bir ekip arkadaşlarınla kime şans gelirse en iyi şekilde değerlendirirse o alıp götüreceğine inanıyorum ben de. Çok büyük camia çok köklü bir camia olduğu için buraya gelmeden önce de taraftarını bildiğimiz bir camia olduğu için taraftarımız bize çok büyük bir güç verecek sahada. Bizi itecektir yani”
KAMPTA ARKADŞALIĞIMIZ ÇOK İYİ
 Konyaspor’un yeni transferi orta saha oyuncusu Soner Dikmen kampla ilgili değerlendirmesinde şunları söyledi: “ Öncelikle bizim adımıza verimli bir kamp geçiriyoruz. Zaten içerideki arkadaşlık yerli, yabancı ayrımı kesinlikle yok. Bu da ister istemez antrenmanın temposuna, coşkusuna, heyecanına katkı veriyor. Şu an bizim için her şey güzel gidiyor. İnşallah bu geçirdiğimiz verimli kamp sezonunda alacağımız, sezon başı, alacağımız sonuçlara da yansır. Şu an her şey iyi gidiyor diyebilirim. 

KONYASPOR BÜYÜK BİR CAMİA 
Genç orta saha oyuncusu Konyaspor ile ilgili görüşlerinde ise şu ifadeleri kullandı:
“Konyaspor çok büyük bir camia. Gelmeden önce de bunun farkındaydım ama geldikten sonra biraz daha farkındalığım arttı diyebilirim. son yıllardaki başarılı çıkışları Avrupa Ligi olsun Türkiye kupası olsun gerçekten çıkışta bir Anadolu kulübü. Inşallah bu sene de hepimizin göstereceği performansla, gayretle, özveriyle Konyaspor camiasını bir tık daha üste taşırız”
FAVORİM SİYAH FORMA 
Soner Dikmen yeni sezon formaları ile ilgili olarak favorisinin siyah forma olduğunu söyledi.  Başarılı orta saha oyuncusu “ Ben siyah formayı beğendiğimi söyleyebilirim.  Daha bir ayrı duruyor. Serdar giymişti sanırım. Hem imzada. forma tanıtımında Abdülkerim'in üstündeydi. Favorim sanırım siyah forma olacak. 
TARAFTAR ARTI 1 PUAN DEMEK
Konyaspor’un yeni transferi Soner Dikmen taraftarlarla ilgili olarak: “ Taraftar demek coşku demek, heyecan demek artı bir puan demek bence. O yüzden bu konuda
çoğu takımın önüne gideceğimizi düşünüyorum. İnşallah iyi bir hava yakalayıp iyi sonuçlar alıp onlar da kendi yanınıza çekip iyi bir sezon geçiririz.
En gayretli bir şekilde o formayı taşımaya çalışacaktır. Yani taraftarımızın bize itici güç olacağını düşünüyorum. O konuda bazı takımların hatta birçok takımın önüne gideceğimizi söyleyebilirim” İfadelerini kullandı 
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.