Adesenin tıraş yarışması renkli görüntülere sahne oldu

Adesenin tıraş yarışması renkli görüntülere sahne oldu

Babalara ve onları sevindirmek isteyenlere özel fırsatlar sunan Adesenin Gillettele birlikte düzenlediği tıraş yarışması hem eğlendirdi hem kazandırdı

Babalara ve onları sevindirmek isteyenlere özel fırsatlar sunan Adese’nin Gillette’le birlikte düzenlediği tıraş yarışması hem eğlendirdi hem kazandırdı. Babalara özel ürünlerde bütçe dostu fiyatlar, kasa indirimleri ve kampanyalar sunarak ziyaretçilerine güzel bir Babalar Günü yaşatan Adese’de geleneksel tıraş yarışması yine renkli görüntülere sahne oldu.

Konya Kulesite ve Otogar, Ankara Keçiören, Aksaray Parksite, Ereğli Parksite, Bolu Beşkavaklar, İstanbul Sultanbeyli ve Ümraniye Adese’lerdeki yarışmalarda babalar, kendileri ve eşlerinin yardımıyla tıraş oldular. Yarışmacıların keyifli anlar yaşadığı yarışma, diğer mağaza ziyaretçilerinin de büyük ilgisini çekti. Her katılımcıya Gillette Fusion Proglide Tıraş Makinesi ve Tıraş Jeli kazandıran eğlenceli yarışmanın birincileri ise 50 TL Adese Puan kazandılar. 

ADESE’DEN KAPSAMLI BİR BABALAR GÜNÜ KUTLAMASI

“Evimizin Direği Babalarımıza Bir Teşekkür de Bizden” sloganıyla Babalar Günü için çok özel kampanya ve indirimler düzenlediklerini belirten Adese’nin Satış ve Pazarlama Müdürü Nurettin Örücü, “Babalar Günü için hem erkeklere özel ürünlerde, hem de tüm ev ihtiyaçlarında babaları sevindirecek ürünlerde büyük indirimler yaptık. Ancak Babalar Günü sürprizlerimizi sadece fiyat odaklı çalışmalar üzerine kurmadık. Aynı zamanda babaların eşleriyle eğlenecekleri geleneksel yarışmamızla, sosyal bir fayda da sağlamak istedik” dedi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.