Adese’den Ereğli’ye dev yatırım

Adese’den Ereğli’ye dev yatırım

Adese Alışveriş Merkezlerinin Ereğlide temelini 2008 haziran ayında attığı alışveriş merkezinin inşaatı devam ediyor.

Adese Genel Müdür Yardımcısı Ahmet İzgi, inşaatın yanı sıra ulusal markaların mağaza başvuru işlemlerinin de başladığını ve Ereğli Adese AVM’nin bu yılın ağustos ayında açılacağını belirtti.

Son yıllarda büyük gelişme gösteren Ereğli ilçesi, yine son yılların hızla büyüyen perakende markası Adese ile 30 bin metrekare alana sahip ve her türlü sosyal ihtiyaca cevap verecek kapasitede bir alışveriş merkezine kavuşuyor. Konya milletvekillerinin yoğun katılımıyla temeli 2008 Haziran ayında atılan ve yapımını KuleSite ve Parksite gibi alışveriş merkezlerini inşa eden Seha Yapı’nın sürdürdüğü alışveriş merkezi; sinemaları, kafe ve restoranları, saygın markaların mağazaları ve Adese marketi ile Ereğli’nin bir cazibe merkezine haline gelmesine önemli bir katkıda bulunacak.
Adese Genel Müdür Yardımcısı Ahmet İzgi, Ereğli AVM’nin, ekonomide olumsuz gelişmeler yaşanmadığı takdirde, ağustos ayında hizmet sunmaya başlayacağını ifade etti. İzgi, Ereğli’deki alışveriş merkezi projesinin saygın markaların da dikkati çektiğini ve kiralama başvurularının tüm hızıyla sürdüğünü belirterek “Gelişmiş bir alışveriş merkezinde olması gereken tüm alanlarda dükkan veya mağazalar için başvurular devam ediyor. Şu ana dek elli dört bağımsız alan için yüzün üzerinde başvuru olduğunu söyleyebilirim. Tüm başvurular sınıflarına ve tarafımızdan belirlenen ölçütlere göre Mart ayında değerlendirmeye alınacak ve alışveriş merkezimiz Ağustos ayında müşterilerini kabul edecek şekilde hazır hale getirilecek.” dedi.
Yaklaşık 700 kişilik doğrudan istihdam sağlayacak olan Ereğli Adese AVM, Ereğli’de ekonominin canlanmasına da büyük katkı sağlayacak. Ereğli halkı, Ereğli’de ekonomik potansiyeli artıracak, 25 milyon dolarlık dev alışveriş merkezinin açılacağı Ağustos ayını bekliyor.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum