Adese Gödene mağazası açıldı

Adese Gödene mağazası açıldı

Türkiyenin 9 şehrinde hizmet veren Adese, 2012 yılında İstanbul, Kocaeli, Mersin ve Konyadaki açılışlarının ardından yıl içindeki 12inci marketini Gödenede müşterilerinin hizmetine sundu

Türkiye’nin 9 şehrinde hizmet veren Adese, 2012 yılında İstanbul, Kocaeli, Mersin ve Konya’daki açılışlarının ardından yıl içindeki 12’inci marketini Gödene’de müşterilerinin hizmetine sundu. Baştan aşağıya yenilenen Ankara Optimum Adese’nin açılışından birkaç gün sonra açılan 778 metrekare satış alanına sahip olan Gödene Adese, 4 kasa ve 21 kişilik çalışanı ile hizmet verecek.

Gödene’de halkın hizmetine sunulan Adese’nin kurdelesini Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı,  İttifak Holding CEO’su Tahir Atilla, İttifak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fahri Akay ve Adese Genel Müdürü Mustafa Özeskiciler kesti. Kurdele keserken konuşan Mustafa Özeskiciler, “Oluşturduğumuz istihdam ve katma değerle Adese markasını Konya’da özel bir noktaya taşıdık. Bu ilgiye, daha çok şube ve daha iyi müşteri memnuniyeti ile cevap vermeye çalışıyoruz. Gödene’deki mağazamız en güzel yerde, en merkezi yerde olsun, bu bölgede ikamet eden müşterilerimizin ihtiyaç duyacakları ürünleri bulundursun istedik. Buraya kaliteli ve avantajlı alışveriş hizmeti getirdiğimiz için mutluyuz” dedi. Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı da Adese’nin 149’uncu mağazasının Gödene halkı için hayırlı olmasını diledi.

MUSTAFA ÖZÇELİK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.