Adese, Anneler Günü’nü indirimlerle kutluyor

Adese, Anneler Günü’nü indirimlerle kutluyor

Ulusal perakende markası Adese, 11 Mayıs’ta kutlanacak Anneler Günü’ne özel fırsatlarla, başımızın tacı annelerimizin sevincine ortak olmaya hazırlanıyor.

Ulusal perakende markası Adese, 11 Mayıs’ta kutlanacak Anneler Günü’ne özel fırsatlarla, başımızın tacı annelerimizin sevincine ortak olmaya hazırlanıyor. Adese Anneler Günü’ne özel hazırladığı reyonlarında ayakkabıdan konfeksiyona, kozmetikten küçük ev aletlerine kadar yüzlerce üründe müşterilerine avantajlı fiyatlarlar sunuyor.

Adese, alışverişi avantaja dönüştüren kampanyalarına Anneler Günü’nde de devam ediyor. “Baş tacı annelerimize bir teşekkür de bizden!” sloganı ile Anneler Günü’ne özel kampanyalar düzenleyen Adese, annesini sevindirmek isteyenler için kadınlara özel tüm ürünlerde bol çeşit ve uygun fiyat sunuyor.  Adese ve Adesem mağazalarında Anneler Günü’ne özel düzenlenen kampanyalar kapsamında, 1-17 Mayıs tarihleri arasında tüm Cook markalı ürünlerinde yüzde 30 kasa indirimi uygulaması bulunuyor.  Ayrıca 9-12 Mayıs tarihleri arasında kadınlara özel kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde ise %50’ye varan indirimler Adese müşterilerini bekliyor. Adese’nin annelere özel avantajları bunlarla sınırlı değil. Adese, konfeksiyon, ayakkabı ve küçük ev aletlerinde de zengin ürün çeşidi ve Anneler Günü’ne özel sunduğu indirimlerle, baş tacı annelerimize teşekkür ediyor. Adese’nin, Anneler Günü’nden önce düzenlemeyi gelenek hâline getirdiği “Benim Annem Süper Çünkü…” yarışması 6 Mayıs 2014 tarihinde sonlandı. Adese müşterilerinin Adese Kart ile 10 TL tutarında Fairy ürünlerinden alışveriş yaparak “Benim Annem Süper Çünkü…” cümlesini kendi duygularıyla ifade ederek katıldıkları yarışmanın kazananları ise 9 Mayıs’ta Adese’nin facebook, twitter sayfalarından ve adresinden duyurulacak.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.