Add Şube Başkanı Tekin: Ülkeyi Bölmek İçin Her Türlü Provokasyonu Deniyorlar

Add Şube Başkanı Tekin: Ülkeyi Bölmek İçin Her Türlü Provokasyonu Deniyorlar

Cizre’de terörist grupların Atatürk heykelini ateşe vermeleri ile ilgili bir açıklama yapan Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kayseri Şube Başkanı Mustafa Tekin, “Nankörler işi azıttı ve bu ülkeyi bölmek için her türlü provokasyonu...

Cizre’de terörist grupların Atatürk heykelini ateşe vermeleri ile ilgili bir açıklama yapan Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kayseri Şube Başkanı Mustafa Tekin, “Nankörler işi azıttı ve bu ülkeyi bölmek için her türlü provokasyonu deniyorlar” dedi.

ADD Şube Başkanı Tekin, yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Çözüm süreci adı altında bölücülere ses çıkartmayan iktidarın bu tutumundan cesaret alanlar, yakıp yıkmaya devam etmektedir. Askerimize, polisimize, okullarımıza saldıran hainler, işi Atatürk heykellerini yakmaya kadar getirmişlerdir. Bunlar, eğitime, bilime, aydınlanmaya ve birlikte yaşamaya düşmandırlar. Ne var ki, siyasi iktidarın şımarık çocukları olmaya başlayan ve yüz bulan hainler, nankörlük yapmış, yaşamaları için bu ülkeyi kurmuş Atatürk’ün heykellerini yakmaya kalkışmışlardır. Atatürk heykellerini yıkabilir, yakabilirsiniz. Peki O’nun fikirlerini, eserlerini, sevgisini yok etmeye gücünüz yetecek mi? Türkiye Cumhuriyeti’ne ait hiçbir şeye tahammülleri olmayan ve provokatörlük yaparak elde etmeye çalıştıkları amaçlarına hiçbir zaman ulaşamayacak olan bu hainleri ulusumuz çok iyi tanıyor. Kendilerinin bu davranışlarına göz yuman siyasi iktidar ile el ele verip, bölmeye çalıştıkları bu ülke Mustafa Kemaller ile sonsuza dek yaşamaya devam edecektir. Bu hain saldırıyı gerçekleştirenleri ve onları koruyanları şiddetle kınıyoruz.”

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.