Adaylar, Çumralı vatandaşlarla buluştu

Adaylar, Çumralı vatandaşlarla buluştu

Adalet ve Kalkınma Partisi Konya Milletvekili Adayları Hüseyin Üzülmez, Halil Etyemez ve Rahim Türk, Çumra ilçesinde toplu çıkarma yaptı

AK Parti Konya İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM) Başkanlığı tarafından hazırlanan programlar kapsamında AKP Konya Milletvekilleri Çumra ilçesinde toplu çıkarma yaptı. Çumra ilçesinde gerçekleşen toplu çıkarmaya katılan AKP Konya Milletvekili Adayları Hüseyin Üzülmez, Halil Etyemez ve Rahim Türk, esnaf ve sanayicilerle görüştü. Çumra halkının yoğun ilgisiyle karşılaşan Üzülmez, Etyemez ve Türk, vatandaşlarla kucaklaştı. Gittikleri her yerde büyük bir teveccühe şahit olduklarını kaydeden Milletvekili Adayı Hüseyin Üzülmez, 25 Nisan 2011’de başlayan seçim çalışmaları kapsamında 31 ilçe, 119 belde ve 317 köy gezdiklerini belirterek, “AK Parti’nin şu güne kadar yaptığı hizmetleri halkımız yakinen takip ediyor. Teveccühün çok yüksek olmasından da anlaşılacağı gibi bu seçim, inşallah AK Parti’yi tekrar iktidara taşıyacaktır” dedi.

Çumra halkının büyük bir kısmının desteğine dikkat çeken Halil Etyemez de, “Bugün sanayi ve esnaf ziyaretlerinde bulunduk. Yaptığımız ziyaretlerde AK Parti’ye büyük bir desteğin olduğunu gördük. 8 buçuk yıllık iktidarlığı döneminde AK Parti, her alanda ciddi gelişmelere vesile oldu. Yapılan çalışmalarla gerek ekonomik, gerek siyasi ve de gerek hukuki değişikliklere tanık olduk” diye konuştu.

Konya Milletvekili Adayı Rahim Türk de Çumra halkının yoğun ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çumra ilçemizde halkımızla çeşitli temaslarda bulunduk. İlçe merkezinde dolaştığımız yerlerde çok hoş karşılandık” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.