Adanaspor maç mı sattı?

Adanaspor maç mı sattı?

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Turuncu Beyazlı futbolculardan Tolgahan, Zülküf ve Fevzi Dardanelspor maçı sonrasında yaşanan olayları değerlendirirken taraftara da önemli mesajlar verdiler. Kesinlikle maç satmadıklarını ve satmayacaklarını söyleyen futbolcular, “Karşılaşmanın devre arasında soyunma odasına girerken bazı kendini bilmez kişiler maç sattığımızı söylüyorlardı. Bu söylenenleri tüm taraftarlarımıza mal etmiyoruz. Eğer maç satsak şu anda şampiyonluk potasında olmazdık. Bizler ekmeğini buradan kazanan insanlarız. Her takım mağlup duruma düşebilir. Maçlarda bilinçli Adanaspor taraftarının kendi bilmez bu kişileri aralarında barındırmayacağını düşünüyoruz. Önümüzde çok önemli bir Konyaspor maçı var. 3 puan alarak rakibimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Adanaspor ailesi şerefli mücadelesini sezon sonuna kadar sürdürecektir” ifadelerini kullandılar.

Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç da maçtan sonra yaşanan olayları değerlendirirken futbolcuların bu tür ithamları hak etmediğini söyledi. Her maçı kazanmak için hazırlandıklarını söyleyen Kılıç, “Halen ilk 2 şansı devam eden ve Play-Off’u yakalamış bu takımı bu şekilde yargılamak yanlıştır. Futbolcularım sahada terinin son damlasına kadar mücadele ediyorlar. Önümüzde kazandığımız zaman rakibimizi strese sokacağımız bir Konyaspor maçı var. Şu ana kadar deplasmanda sadece 1 kez yenildik. Başarılı grafiğimizi Cumartesi devam ettirmek istiyoruz” dedi.
Kemal Kılıç, ligin güçlü takımlarından Konyaspor ile zorlu bir karşılaşma yapacaklarını söyledi. Her maça kazanmak için çıktıklarını belirten Kılıç, bu haftaki rakipleri karşısında da hedeflerinin sahadan 3 puanla ayrılmak olduğunu bildirdi. Şu ana kadar deplasmanda bir kez yenildiklerini belirten Kılıç, “Konyaspor karşısında da deplasmandaki başarı grafiğimizi sürdürmek istiyoruz” dedi. Adanaspor’un halen ilk 2’ye girme şansının devam ettiğini ve Play off’u yakalamış durumda olduğunu belirten Kılıç, “Bu takımı acımasız şekilde yargılamak yanlış. Futbolcularım sahada terinin son damlasına kadar mücadele ediyorlar. Bu mücadelemizi de sonuna kadar sürdüreceğiz” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.