Adanalı İşkadınlarından Başkan Bilal Uludağ’a Ziyaret

Adanalı İşkadınlarından Başkan Bilal Uludağ’a Ziyaret

Adana İş Kadınları Derneği (İŞKAD) yönetim kurulu üyeleri Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ı, makamında ziyaret etti. Başkan Uludağ, makamında kabul ettiği İŞKAD Başkan Yardımcısı Belgin Özçelik ve yönetim kurulu üyelerine...

Adana İş Kadınları Derneği (İŞKAD) yönetim kurulu üyeleri Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ı, makamında ziyaret etti.

Başkan Uludağ, makamında kabul ettiği İŞKAD Başkan Yardımcısı Belgin Özçelik ve yönetim kurulu üyelerine ilçe ve belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kadınlara dönük birçok projeleri olduğunu belirten Başkan Uludağ, ancak bunların somutlaşması için üzerine önemli çalışmalar yapmaları gerektiğini söyledi. İŞKAD Başkan Yardımcısı Belgin Özçelik ise Başkan Bilal Uludağ’ın çalışmalarını ilgi ile takip ettiklerini belirterek, “Derneğimiz en eski kadın derneklerinden birisidir. Bizler kız çocuklarına dönük projelerimiz var. Adana’nın prestiji yönünde dergi çalışmalarımız var. 15. Yılımızda daha çok çocuk ve öğrencimize faydalı olacak bu projeye desteklerinizi bekliyoruz. Bu reklam amaçlı değil prestij amaçlıdır. Bu dergimiz Ankara’da tüm bakanlık ve bürokrasiye dağıtacağız. Çok ses getirecek bir çalışmadır. Bu bir magazin çalışması değil, Adana’nın gelecekte nereye taşınmasına veya Adana'nın gelecekte nerede olması gerektiği yönünde bir çalışmadır.” şeklinde konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.