Adana Gençlikspor 2. Lig’e Yükselme Karşılaşmaları İçin Kayseri’ye Gitti

Adana Gençlikspor 2. Lig’e Yükselme Karşılaşmaları İçin Kayseri’ye Gitti

Adana Gençlik Spor Kulübü 2. Lig’e yükselme karşılaşmaları için Kayseri’ye hareket etti. Kafileyi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ile Şube Müdürü Kazım Tekin yolcu etti.Hentbol Federasyonu Adana İl Temsilcisi...

Adana Gençlik Spor Kulübü 2. Lig’e yükselme karşılaşmaları için Kayseri’ye hareket etti. Kafileyi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ile Şube Müdürü Kazım Tekin yolcu etti.

Hentbol Federasyonu Adana İl Temsilcisi Metin Muhacir, sorunlarıyla yakından ilgilenen, ayrıca İl Spor Müdürlüğü için yeni alınan minibüsü tahsis eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’ye teşekkür etti. Kayseri’ye antrenör Kamuran Şarlıoğlu gözetiminde 16 sporcuyla gittiklerini ifade eden Muhacir, şöyle devam etti: “Kahramanmaraş’ta bölgesel amatör lig karşılaşmasında hiç yenilgi almadan başarı sağladık. Şimdi de Kayseri’de 2. Lig’e yükselme maçlarına gidiyoruz. İyi bir kadroya sahibiz. Rakiplerin bazılarını tanıyoruz. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Ayrıca, Kahramanmaraş’ta da bunu kanıtladık. Hedefimiz, Adana’yı hentbolda eski günlerine kavuşturmaktır. Deplasmanlı ligde kentimizde takım sayısını artırmamız gerekir. İşte o zaman kalite artar.”

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.