Adana Fazlı Bayram Hadi ile spor şehri oldu

Adana Fazlı Bayram Hadi ile spor şehri oldu

Adana Gençlik Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadiden Konyaya selam var.

Konya’nın yetiştirdiği önemli spor adamlarından Fazlı Bayram Hadi, Adana’da yaptığı çalışmalarla Türk sporuna mührünü vurmaya devam ediyor. Spor teşkilatının tecrübeli bürokratlarından birisi olan hemşehrimiz Fazlı Bayram Hadi’nin Adana’da yaptığı çalışmalar büyük bir takdirle karşılanıyor.  Fazlı Bayram Hadi, Merhaba Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Aslan ile Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir’in ziyaretleri sırasında, hem memleket hasreti giderdi hem de Adana’da yaptığı çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.
Hayata geçirdiği sportif hizmetlerin yanı sıra tesisleşme anlamında da Adana’da önemli bir mesafe aldıklarını söyleyen Hadi, özellikle gençlere yaptıkları yatırımlarla, farklı yönlere kayabilme olasılığı olan bu çocukları spor ve sporcu yapmaya özen gösterdiklerini söyledi. Adana’nın genç sporcu anlamında önemli bir potansiyelinin olduğuna dikkat çeken Fazlı Bayram Hadi, “Adana’da taş atan çocuklardan koşan, yüzen, basketbol ve futbol oynayan gençler çıkarıyoruz. Sporun ulusal bir dil olduğunu, birleştirici olduğunu, centilmenlik olduğunu bu çocuklarımıza örnekleriyle anlatıyoruz.  Bu çocuklarımızın özgürce spor yapabilecekleri tesisleşmeyi de aynı birlikte götürüyoruz.  Adana  atıcılık, atletizm, jimnastik, yüzme, kano ve kürek branşlarında olimpik sporcu merkezlerine sahip olan bir il. Adana biz göreve başladıktan sonra bütün branşlarda milli takımlara sporcu veren bir il haline geldi. Bundan da bir hemşehriniz olarak gurur duyuyorum.”
Adana’nın spor şehri haline geldiğinin de altını çizen Fazlı Bayram Hadi, bu çalışmalar sonucunda Genel Müdürlük tarafından örnek bir il olarak gösterildiğini vurguladı. Hadi, çalışmalar ve tesisleşme hakkında şunları söyledi:
“Adana’da göreve başladığım günden bugüne kadar özellikle tesisleşme konusuna duyarlı davrandık. 1936 yılında yapılan havuz nizami değildi ve yıktık yeniden yaptık. Havuzu 10 kulvara çıkarıp, atlama kuleleri yaptık. Atletizm ve Güreş eğitim merkezlerini hayata geçirdik.  Gençlik Merkezi’ni yeniden yapılandırdık. Stadı tamamen koltuk sistemi ile donattık. Kale arkası tribünlerini kapattık. 5 yeni saha yaparak bu sahaları çimlendirip takımların hizmetine sunduk. Merkez ve ilçe sahalarını daha yararlanılabilir hale getirdik. Tesislerimiz çevresini düzenleyerek, halkın da bu tesislerden yararlanması için kamuya açtık.  Bütün bu çalışmalarımızın karşılığını da iyi sporcular yetiştirerek alıyoruz. Bu da bizi mutlu ediyor” diyerek sözlerini tamamladı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.