Adana derbisi Demirspor'un

Adana derbisi Demirspor'un

Gol düellosunda gülen taraf Mavi Beyazlılar oldu.

PTT 1. Lig 6. hafta mücadelesinde Adana Demirspor ile Adanaspor karşılaştı. Gol düellosu şeklinde geçen Adana derbisinde gülen taraf mavililer oldu.

TÜRKİYE'NİN ÖZLEDİĞİ DERBİ

Yıllardır beklenen Adana derbisi 5 Ocak Stadı'nda oynandı. Tarihi yıllara varan ezeli rekabet şehrin en önemli iki takımını karşı karşıya getirdi. İki takımın, senelerdir aynı ligde bulunamaması, Adana şehrini derbi heyecanından mahrum bırakmıştı. Adana Demirspor'un 1. Lig'e yükselmesi, Türk futbolunun özlem duyduğu derbiyi adeta geri getirdi.

7 EKİM GECESİNİN EN GOLLÜ MAÇI

İtalya'da İnter – Milan, İstanbul'da Fenerbahçe – Beşiktaş, İspanya'da El Classico diye adlandırılan Barcelona – Real Madrid maçlarının oynandığı 7 Ekim gecesinin belki de en keyifli karşılaşması Adana'da oynandı.

İLK YARIDA 4 GOL

Maça şimşek gibi başlayan Adana'nın Mavil Beyaz temsilcileri ilk yarıyı 4-0 önde kapattı. Soyunma odaısna 4-0 mağlup giren Turuncu Beyazlılar ise ikinci yarıya daha istekli başladı ve skoru 4-2'ye kadar getirdi.

Adanaspor'un ikinci yarıdaki etkili oyunu maçı çevirmek için yeterli olmadı va Adana derbisi mavililerin 4-2'lik galibiyeti, ile sonuçlandı

Ezeli rakibi Adanaspor karşısında ilk yarıda coşan Demirspor, ikinci yarıda yediği gollere rağmen zafere uzandı, sezonun ilk galibiyetini aldı..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.