Adana Barosu, 10 Okula Türk Bayrağı Ve Atatürk Posteri Hediye Ediyor

Adana Barosu, 10 Okula Türk Bayrağı Ve Atatürk Posteri Hediye Ediyor

Adana Barosu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayı şehirde bulunan 10 okula Türk bayrağı ve Atatürk portresinin bulunduğu poster bağışında bulunuyor. Bu bağış kapsamındaki ilk okul Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Devlet Konservatuvarı oldu. Adana...

Adana Barosu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayı şehirde bulunan 10 okula Türk bayrağı ve Atatürk portresinin bulunduğu poster bağışında bulunuyor. Bu bağış kapsamındaki ilk okul Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Devlet Konservatuvarı oldu. Adana Barosu Çocuk Hakları Komisyon Başkanı Veysel Tuncil, Konservatuvar Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Bayık’ı ziyaret ederek baronun hediyesini takdim etti.

Veysel Tuncil, "Cumhuriyetin büyük kazanımlarından olan sanat kurumlarına başarılı sanatçılar yetiştiren ve her geçen gün ülkemizin tanıtımını ulusal ve uluslararası arenada başarı ile sürdüren ÇÜ Devlet Konservatuvarı şehrimiz için büyük kazançtır. Mustafa Kemal Atatürk’ün sanata ve sanatçıya verdiği değer nedeniyle Türk bayrağı ve Atatürk posterlerinin dağıtımına buradan başladık. Ayrıca baro olarak devlet konservatuvarı ile sanatsal alanda da işbirliği yapmak istiyoruz.” dedi.

    Yrd. Doç. Dr. Mustafa Bayık ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Adana Barosu’na hediyelerinden dolayı teşekkür ederek iş birlikteliğine her zaman hazır olduklarını vurguladı.

    Ziyaret, ÇÜ Devlet Konservatuvarı önünde öğrenci ve öğretim elemanlarının da yer aldığı toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.