Acil Nakit Paraya İhtiyacım Var İstanbul

Acil Nakit Paraya İhtiyacım Var İstanbul

Hepimiz hayatında mutlaka nakit paraya ihtiyaç duymuştur. Bu ihtiyacın aciliyeti farklılık gösterebilir ve bir an önce nakit desteğine ihtiyaç duyulabilir.

Hepimiz hayatında mutlaka nakit paraya ihtiyaç duymuştur. Bu ihtiyacın aciliyeti farklılık gösterebilir ve bir an önce nakit desteğine ihtiyaç duyulabilir. Böyle durumlarda kendimizi çok çaresiz hissedebiliriz. En yakınımızdaki insanlardan isteyebilir, eş, dost ve akrabadan medet umabiliriz. Çoğu zaman bu uğraşlar yanıt vermez. Bazı şanslı kişiler ihtiyaç duydukları nakit miktarını bankalara başvurmadan yakınlarından bulabilmektedir. Tabii bu durum için etrafımızdaki kişilerin de durumunun iyi olması gerekir. Çünkü nakit ihtiyaçları her zaman küçük miktarlar olmayabilir. Bazen olur ki 50 bin, 70 bin hatta 100 bin TL gibi acil nakite ihtiyaç duyabilir. Özellikle ticaretle uğraşan, kurumsal firmalar ile çalışan ve özel sektörde yatırım yapan kişiler için böylesine büyük paralara gerek duyulabilir. Bazen devlet memurları da kendi bütçelerine göre çok daha yüksek miktarlara ihtiyaç duyabilir. Bu gibi durumlarda bankalara da gidilebilir. Fakat bankalardan kredi almak öyle eskisi gibi kolay değildir. Bir kere kredi notunuzun yeterli seviyede olması gerekir. Yeterli seviye de en az 1500 puandır.

Ülkemizdeki kredi notu ortalamasının 1300 olduğunu hesaba katarsak isteyen kişilerin ne kadarının kredi alabildiğini tahmin etmek çok zor değildir. Durum böyle olunca farklı bulma yöntemlerine başvurulur. Bunlar senetle, komisyonla veya faturalı hatta kredi gibi yöntemlerdir. Faturalı hatta kredi daha çok 5 bin ve 10 bin TL gibi düşük miktarlı kredilerde kullanılmaktadır. Büyük miktarlı kredileri almak için senetle kredi yöntemleri tercih edilmelidir. Bu kişiler verecekleri borç paraya karşılık size senet imzalatır. Uygulanan faiz oranları yapılan görüşme sonucunda bir ödeme planı dahilinde yer alır. Belirlenen faiz oranları sanılanın aksine çok yüksek değildir. En azından bankalar ile paralel olarak devam eden bir faiz belirleme süreci bulunur. Komisyonla kredilerde de aracı kurumlar sizler için kredi çeker ve bu hizmet karşılığında krediden belirli miktarda komisyon alır. Bu durumu genelde bankalardan kredi alamayan maaşında haciz olan veya kara listede olan kişiler tercih eder. İstanbul ilinde iseniz bu yöntemleri siz de seçebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum