Abdullah Kiğılı: Galatasaray Derbisinin Sonucu Belli, Bana Sormayın

Abdullah Kiğılı: Galatasaray Derbisinin Sonucu Belli, Bana Sormayın

Fenerbahçe Kulubü'nün eski yöneticilerinden Abdullah Kiğılı, cumartesi akşamı Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki oynanacak derbi hakkında 'Onun neticesi belli, bana sormayın' dedi.Fenerbahçe Kulübü'nün üye sayısı ile dünyanın en büyük...

Fenerbahçe Kulubü'nün eski yöneticilerinden Abdullah Kiğılı, cumartesi akşamı Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki oynanacak derbi hakkında 'Onun neticesi belli, bana sormayın' dedi.

Fenerbahçe Kulübü'nün üye sayısı ile dünyanın en büyük kulübü olma yönünde hayata geçirdiği 'Hedef 1 Milyon Üye' projesinin tanıtımına katılan Kiğılı, girişte basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kiğılı, cumartesi günü Galatasaray ile oynanacak derbi maçı için "Onun neticesi belli, bana sormayın" cevabını verdi.

Fenerbahçeli yönetici Şekip Mosturoğlu da derbi maçta kazanan tarafın kendileri olacağını söyledi. Mosturoğlu, "Dostça kardeşçe adına yakışan bir derbi olacanıı düşünüyorum. kazanan biz olacağız" diye konuştu.

Öte yandan, geceye Fenerbahçe Kulubü yönecileri, Fenerbahçe Futbol Takımının oyuncuları, Fenerbahçeli sporcular ile çok sayıda davetli katıldı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.