Abdullah Avcı: Önemli Bir Test Oldu

Abdullah Avcı: Önemli Bir Test Oldu

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Türkiye Kupası 2. Turu'nda Tokatspor'u elemelerinin kendilerine olumlu yansıyacağını belirterek, "Önemli bir test oldu." dedi.Maçın ardından açıklamalarda bulunan Abdullah Avcı, "Mücadelesi...

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Türkiye Kupası 2. Turu'nda Tokatspor'u elemelerinin kendilerine olumlu yansıyacağını belirterek, "Önemli bir test oldu." dedi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Abdullah Avcı, "Mücadelesi yüksek tempolu ve saygı duyulması gereken bir takıma karşı oynadık. Oyundan son derece memnunum. Rakibe bir tek kafa topu dışında fazla pozisyon vermedik. Böyle maçlarda ilk golü bulduktan sonra ikiyi bulmak bizi rahatlatacaktır. 5 - 6 net pozisyona girdik; fakat bunları değerlendiremedik. Rakibe saygı gösterdik. ilk turda böyle maçlar sıkıntılıdır. Bütün takımlarımız bu sıkıntıyı yaşıyor. Bu sene de takımlarımız bunu yaşanmaya devam ediyor. Ulaşılabilir hedefimiz ilk etapta gruplara kalmaktı. Umarım bir sonraki turdan sonra bunu gerçekleştireceğiz." diye konuştu.

Abdullah Avcı, "Oyuncularımızın oyun performansından, genel olarak da ligde bize olumlu yansıması ve kupada nasıl devam edebileceğimizi bize göstermesi açısından önemli bir test oldu. Hem rakibi ve hem de oyuncularımı tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.