Abdülkerim ve Sitya haftanın 11’inde

Abdülkerim ve Sitya haftanın 11’inde

Konyaspor’un başarılı stoperi Abdülkerim Bardakçı ve sol bek Guilerhme Sitya Altay maçında gösterdikleri performans ile haftanın ilk 11’inde kendilerine yer buldular.

Bir dönem Konyaspor’da forma giyen kaleci Serkan Kırıntılı da haftanın 11’inde kalede yer aldı. Altay maçında gol atan başarılı stoper Abdülkerim Bardakçı 7.9 puanla kadroya girerken Sitya’nın puanı ise 8.3 olarak açıklandı.

Konyaspor’un başarılı stoperi Abdülkerim Bardakçı, gösterdiği performansla göz doldurmaya devam ediyor.

Süper Ligin 4.haftasında Altay ile oynanan karşılaşmada takımının 2. golüne imza atan Bardakçı, Yeşil-Beyazlı takımında 801. golünü kaydetmiş oldu. Sergilediği futbolla dikkatleri üzerine çeken 27 yaşındaki oyuncu bu sezon 4 maçta 360 dakika oyunda kalırken, Adana Demirspor ve Altay maçlarında fileleri havalandırdı.

Transfer döneminde Süper Lig ekiplerinin listesinde yer alan Abdülkerim Bardakçı’nın Konyaspor ile sözleşmesi 30 Haziran 2022’de sona eriyor. Teknik Direktör İlhan Palut’un da vazgeçilmezleri arasında yer alan genç oyuncu ile yönetimin, sözleşme uzatma konusunda görüşme yaptığı ve sürecin olumlu ilerlediği kaydedildi. Konyaspor yönetiminin önümüzdeki günlerde oyuncu ile tekrar masaya oturacağı ve devre arasında da resmi sözleşmeye imza atılmasının planlandığı belirtildi.

SİTYA’DAN 4 MAÇTA 2 ASİST

Konyaspor, geçtiğimiz sezon sözleşmesi sona eren Brezilyalı sol bek Guilherme Sitya'nın kontratındaki opsiyonu kullanmış ve oyuncu ile 1 yıllık anlaşma sağlanmıştı.

31 yaşındaki futbolcunun yeni sözleşmesi, 2022 yılında sona erecek. 2019-20 sezonunda yeşil-beyazlı takıma transfer olan Guilherme, burada kaldığı 2 sezonda 47 maçta forma giyerken, takıma da 1 gol 7 asistlik katkı sağladı. Bu sezon ise 4 maçta 90 dakika forma giyen tecrübeli sol bek takımına 2 asistlik de katkı sağladı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.