Abdülhamid'in torunundan Muhteşem Yüzyıl'a tepki

Abdülhamid'in torunundan Muhteşem Yüzyıl'a tepki

Muhteşem Yüzyıl tartışmasında SÖZ HANEDANDA.. Abdülhamid'in torunu canlı yayına çıktı..

Başbakan Erdoğan'ın Kütahya'da yaptığı konuşmada Muhteşem Yüzyıl dizisine tepki gösterip, gerekenin yapılması için savcılara göreve çağırmasından sonra ülkenin gündemi bu dizi oldu.

ORHAN OSMANOĞLU CANLI YAYINDA

Tarihçiler ve dizi yapımcıları üzerinden yürütülen tartışmaya Osmanoğlu ailesinden de bir isim katılmış oldu. Abdülhamid'in torunu Orhan Osmanoğlu, sert eleştiriler yönettiği Muhteşem Yüzyıl dizisini "ailenin kırmızı çizgilerini aşmakla" suçladı.

"SEVDİĞİMİZ OYUNCULAR AMA.."

Habertürk'te Suna Vidinli'nin sorularını yanıtlayan Osmanoğlu, avukatlık bürolarından dizi hakkında dava süreci başlatmak için ailenin onayının alınmak istendiğini vurgularken, iyi niyetli olduklarını düşündüğü Muhteşem Yüzyıl dizisi yapımcıları için de "Hepsi sevdiğimiz beğendiğimiz oyuncular. Belki niyetleri kötü değil ama dedelerimizi bu şekilde göstermeleri bizleri çok üzüyor" ifadelerini kullandı.

"KIRMIZI ÇİZGİMİZİ AŞMAYIN"

Osmanlı ailesi olarak basınla mesafeli durmaya gayret gösterdiklerini dile getiren Orhan Osmanoğlu şöyle konuştu;

"İstesek her gün gündemi değiştirecek açıklamalar yaparız. Ancak biz basına mesafeli duruyoruz. İyi veya kötü çok önde olmak istemiyoruz. Ancak bu tür yapımlar da bizim kırmızı çizgilerimizi aşıyor. Dizi yönetimini uyarmak istiyoruz, lütfen kendilerine çeki düzen versinler. Eğer kendilerine çeki düzen vermezlerse konuyu yargıya taşımayı düşünüyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.