Ab Bakanı Volkan Bozkır, Oslo Yolcusu

Ab Bakanı Volkan Bozkır, Oslo Yolcusu

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, temaslarda bulunmak üzere 4-6 Kasım 2014 tarihlerinde Norveç’in başkenti Oslo’ya bir ziyaret gerçekleştirecek. AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Oslo ziyaretinde 5 Kasım...

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, temaslarda bulunmak üzere 4-6 Kasım 2014 tarihlerinde Norveç’in başkenti Oslo’ya bir ziyaret gerçekleştirecek.

AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Oslo ziyaretinde 5 Kasım 2014 tarihinde Norveç’in Avrupa Ekonomik Alanı ve Avrupa Birliği İşleri Bakanı Vidar Helgesen ile görüşmelerde bulunacak, Bakan Helgesen tarafından onuruna verilecek çalışma yemeğine ve Bakan Helgesen ile birlikte ortak basın toplantısına katılacak. Bozkır, Norwegian Institute of International Affairs (NUPI) adlı düşünce kuruluşunda düzenlenecek yuvarlak masa toplantısına Bakan Helgesen ile birlikte katılıp bir konuşma yapacak; Bakan Helgesen’le birlikte ayrıca Oslo Diyanet Türk İslam Birliği Merkezi’ni ve Oslo’daki bazı Türk işyerlerini ziyaret edecek, Norveç-Türk İşverenler Derneği ile Norveç-Türk Ticaret Derneği tarafından iki Bakan onuruna düzenlenecek akşam yemeğine katılacak.

AB Bakanı Bozkır’ın Oslo ziyaretinde, AB ile ilişkiler ve Trans Atlantik Yatırım ve Ticaret Ortaklığı Anlaşması başta olmak üzere Türkiye-Norveç ikili ilişkileri hakkında görüş alışverişinde bulunacağı kaydedildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.