Ab Bakanı Volkan Bozkır, Brüksel Yolcusu

Ab Bakanı Volkan Bozkır, Brüksel Yolcusu

AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, çeşitli temaslarda bulunmak üzere yarın Belçika’nın başkenti Brüksel’e bir ziyaret gerçekleştirecek. Volkan Bozkır, Brüksel ziyaretinde, AB Komisyonu’nun ulaştırmadan sorumlu üyesi Violeta...

AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, çeşitli temaslarda bulunmak üzere yarın Belçika’nın başkenti Brüksel’e bir ziyaret gerçekleştirecek.

Volkan Bozkır, Brüksel ziyaretinde, AB Komisyonu’nun ulaştırmadan sorumlu üyesi Violeta Bulc, eğitim, kültür, gençlik ve spordan sorumlu üyesi Tibor Navracsics, insani yardım ve kriz yönetiminden sorumlu üyesi Christos Stylianides ile ayrı ayrı görüşmelerde bulunacak. Brüksel’de yerleşik yabancı basın mensupları ile bir araya gelecek.Yeni AB Komisyonu’nun 1 Kasım 2014 tarihinde göreve başlamasının ardından Bozkır’ın AB Komiserleri ile Brüksel’de temasları devam etmekte olup, görüşmelerde katılım müzakereleri başta olmak üzere Türkiye-AB ilişkileri kapsamlı olarak ele alınacak. Bozkır, Brüksel temaslarının ardından 19 Kasım 2014 tarihinde resmi temaslarda bulunmak üzere Lüksemburg’a hareket edecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.