A2 takımı 10. sırada yer aldı

A2 takımı 10. sırada yer aldı

TFF A2 Ligi 2. grupta mücadele eden Konyaspor önceki gün sahasında konuk ettiği Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı. Sezona sahasında oynadığı Giresun maçı ile başlayan yeşil-beyazlı ekip bu maçı kazanarak lige galibiyetle merhaba demişti.

İkinci haftayı Ankaraspor’un ligden ihraç edilmesi ile bay geçen Konyaspor 3. hafta ise Adana deplasmanına gitti. Yeşil-beyazlı ekip bu karşılaşmadan ile boş döndü. Sezonun 4. maçında ise sahasında Çaykur Rizespor’u ağırladı. A2 Takımı bu karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrılarak puanını 4’de yükseltti. Yeşil-beyazlı ekip puan sıralamasında ise 10. basamakta yer aldı.  Bu grupta liderlik koltuğunda ise 10 puanı bulunan Orduspor oturuyor.

Rize maçı sonrası konuşan teknik direktör Salih Eken, ilk yarıya oranla ikinci yarı iyi oynadıklarını ancak gol pozisyonlarını değerlendiremediklerin söyledi. Eken, “ yeni sezonda yeni bir yapılanma içine girdik. Çünkü bir çok oyuncumuz profesyonel kulüplere gitti. Yeni bir ekip olduğumuz için biraz uyum sıkıntısı yaşıyoruz. Ancak ilerleyen günlerde ekip olarak dahi olacağız. Siz de biliyorsunuz ki bizim asıl amacımız A takıma oyuncu yetiştirmek” dedi.

TFF A2 ligi 2. grupta 4. hafta 2 maç dışında tamamlandı. Alınan toplu sonuçlar şu şekilde: Mersin İdman Yurdu 1-1 Trabzonspor A.Ş.,  Gençlerbirliği 3-0 Samsunspor,  Kayserispor 1-0 Diyarbakırspor Giresunspor 2-4 Mke Ankaragücü, Konyaspor 1-1 Çaykur Rizespor A.Ş, Orduspor 1-0 Sivasspor            

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.