A Milli Takım, Çek Cumhuriyeti Maçı Hazırlıklarına Devam Etti

A Milli Takım, Çek Cumhuriyeti Maçı Hazırlıklarına Devam Etti

A Milli Futbol Takımı, Çek Cumhuriyeti ile 10 Ekim Cuma günü oynayacağı EURO 2016 grup eleme maçının hazırlıklarını TFF Milli Takımlar Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Türkiye Futbol Direktör...

A Milli Futbol Takımı, Çek Cumhuriyeti ile 10 Ekim Cuma günü oynayacağı EURO 2016 grup eleme maçının hazırlıklarını TFF Milli Takımlar Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Türkiye Futbol Direktör Fatih Terim yönetiminde saat 17.00'deki idmanda, ısınma hareketlerini takiben çabukluk, dar alanda kısa pas ve taktik çalışması yapıldı. Açma-germe hareketleriyle antrenman sona erdi.

Sağ uyluk arda adalesinde (Biceps) gerilme olan Arda Turan ve sol kalça (Priformis) adalesindeki sakatlıkla ilgili şikayeti devam eden Mehmet Topal, fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı bir çalışma yaptı. Kaleciler Volkan Babacan ve Mert Günok'ta kaleci antrenörü ile özel çalıştı.

A Milli Futbol Takımı, Çek Cumhuriyeti maçının hazırlıklarına yarın saat 17.00'de basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla devam edecek.

ÇEK CUMHURİYETİ YARIN GELİYOR

Bu arada EURO 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası eleme grubunda Türkiye ile karşılaşacak olan Çek Cumhuriyeti takımı ise yarın akşam saatlerinde İstanbul'a gelecek. Konuk ekibin havaalanından direkt olarak kamp yapacağı otele geçeceği belirtildi.

Çek Cumhuriyeti Teknik Direktörü Pavel Vrba'nın basın toplantısı ile konuk takımın son antrenmanının ise 9 Ekim Perşembe günü akşam saatlerinde karşılaşmanın oynanacağı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda olacağı belirtildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.