A 2 Takım’da Adana mesaisi başladı

A 2 Takım’da Adana mesaisi başladı

TFF A 2 Ligi 2. Grupta mücadele eden Konyaspor 2010-2011 sezonunun ilk maçında sahasında Giresunspor’u ağırladı. Yeşil-beyazlı ekip rakibini Serbay’ın 22.dakikada attığı golle 1-0 yenerek sezona galibiyetle merhaba dedi.

 Sezonun ikinci maçını Adanaspor deplasmanında oynayacak olan yeşil-beyazlı ekip bu maçın hazırlıklarına başladı.  bu haftayı fikstür gereği bay olarak geçirecek olan Konyaspor 13 Eylül’e kadar zorlu Adanaspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.  Teknik Direktör Salih Eken nezaretinde hazırlıklarını sürdüren temsilcimizde önemli bir eksiklik bulunmuyor.
Konyaspor A2 Teknik Direktörü Salih Eken, amaçlarının Konyaspor’a oyuncu yetiştirmek ve kazandırmak olduğunu ifade etti.  Eken, “Yaklaşık 1,5 aydır çalışıyoruz. Amacımız Konyaspor A takımına genç yetenekleri kazandırmak. Yeni sezonda birçok oyuncumuz diğer kulüplere transfer oldular. Biz de yeni bir takım yaptık. Bu oyuncular zamanla oturacaktır. İlk maçımızı kendi evimizde oynamamız ve bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak bizleri mutlu etti. Geçtiğimiz sezon yakaladığımız başarının üzerine çıkmak istiyoruz. Önümüzde Adanaspor maçı var. Ancak fikstür gereği bu haftayı bay geçiyoruz. Bu arayı en yi şekilde değerlendirerek. Adanaspor karşısına hazır bir şekilde çıkmak istiyoruz. Bu zorlu maçı da kazanarak ikide iki yapmak istiyoruz.” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.