A 2 Takım sıkı çalışıyor

A 2 Takım sıkı çalışıyor

Gençlerbirliği deplasmanından 1 puanla dönen Konyaspor A2 Takımı Kayseri maçının hazırlıklarını bugün tamamlıyor

Temsilcimizin tek hedefe evinde kazanarak zirve yarışına devam etmek

 

A2 Futbol Ligi 2. Grup’ta mücadele eden Konyaspor A2 Takımı yarın oynanacak olan Kayserispor maçının hazırlıklarını Antrenör Salih Eken nezaretinde günde çift antrenman yaparak sürdürüyor. Sabahları kondisyon ağırlıklı idman yapan Yeşil-Beyazlılar öğleden sonra teknik taktik ve topla çalışıyor. Geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği deplasmanından 1 puanla dönen yeşil-beyazlılar kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Kayserispor maçını kazanarak haftayı galibiyetle kapatmak istiyor.

Ligin 32. haftasına dahil oynanacak maçın hazırlıklarını bugün tamamlayacak olan yeşil-beyazlılar, kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Zorlu maç öncesinde temsilcimiz Konyaspor, 52 puanla 4. sırada yer alıyor. Kayserispor ise 50 puanla 5. sırada bulunuyor. Ligin kalan haftalarında kazanarak zirve yarışını sürdürmek isteyen temsilcimizin tek hedefi evinde üç puan almak. Konyaspor ile Kayserispor arasında yarın oynanacak karşılaşma, Atatürk Stadı’nda oynanacak. Karşılaşmada Konya bölgesi hakemlerinden Mustafa Aydın düdük çalacak. Aydın’ın yardımcılığını ise Mustafa Saraçoğlu ve Mehmet Özdil yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Hasan Ertugan.

Kayserispor maçını kazanarak kaybedilen 2 puanı telafi etmek istediklerini ifade eden Konyaspor A2 Takımı Antrenörü Salih Eken” Gençlerbirliği karşısında çok iyi bir futbol oynadık. Birçok gol pozisyonuna girdik, ancak değerlendiremedik. Yinede 1 puanla Konya’ya döndüğümüz için mutluyuz. Bu maç geride kaldı artık. Önümüzde Kayserispor maçı var. Bu maçın hazırlıklarını ise sürdürüyoruz Takımımızda önemli bir eksik bulunmuyor. Hedefimiz bu maçı kazanarak kaybedilen 2 puanı telafi etmek. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Öte yandan A2 Futbol Ligi 2. Grup’ta 32. hafta maçları yarın oynanacak karşılaşmalarla tamamlanacak. Karşılaşmaların programı ise şöyle: Konyaspor-Kayserispor, Diyarbakır-Samsunspor, Sivasspor-Gaziantepspor, Çaykur Rize-Mersin İdmanyurdu, Adanaspor-Gençlerbirliği, Giresunspor-Kayseri Erciyes, Ankaragücü-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Karabükspor-Trabzonspor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.