A 2 Gençlerbirliği önünde

A 2 Gençlerbirliği önünde

Konyaspor, ligin 31. haftasında bugün Gençlerbirliği ile deplasmanda karşı karşıya gelecek

Başkent ekibi karşısında zirve adına önemli bir sınav verecek olan Yeşil-beyazlılar, evine mutlak galibiyetle dönmenin hesaplarını yapıyor

 

 

A 2 Ligi 2. Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor, ligin 31. haftasında bugün Gençlerbirliği ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Cebeci İnönü Stadı’nda Gençlerbirliği ile temsilcimiz Konyaspor arasında oynanacak olan zorlu karşılaşma 15.30’da başlayacak. Karşılaşmada Ankara bölgesi hakemlerinden Özgür Öncü görev yapacak. Öncü’nün yardımcılığını Tolga Ersoy ev İsa Yaz yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Engin Özat.

 

Lig ikincisi Başkent ekibi karşısında zirve adına önemli bir sınav verecek olan Yeşil-beyazlılar, evine mutlak galibiyetle dönmenin hesaplarını yapıyor. Yeşil-beyazlılar ligde 51 puanla 4. sırada bulunuyor. Gençlerbirliği ise 56 puanla ikinci sırada yer alıyor. Ligin kalan 4 haftasını galibiyetle tamamlamanın hesaplarını yapan yeşil-beyazlılar, 59 puanla lider Kayseri Erciyesspor ile arasındaki puan farkını zorlu periyotta kapatmak istiyor.

 

Konyaspor A 2 Takımı Antrenörü Salih Eken, Başkent’te Gençlerbirliği karşısında mutlak üç puan almak istediklerini söyledi. Zirve adına önemli bir maça çıkacaklarını ifade eden Eken; “Ligin kalan haftalarını kayıpsız atlatarak rakiplerimizin puan kaybetmesini bekliyoruz. Gençlerbirliği maçı zirve için önemli karşılaşmalardan birisi. Rakibimiz ligde ikinci sırada bulunuyor ve bizde kazanarak 4. sıradan yukarılara tırmanmak istiyoruz. Zirve hesapları yapan iki takımın karşılaşması oldukça büyük bir mücadeleye sahne olacak. Gülen tarafın Konyaspor olması için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. İnşallah evimize arzu ettiğimiz skor ve sonuçla döneriz” diye konuştu.

 

Öte yandan A 2 Ligi 2. Grup’ta 31. hafta heyecanı dün oynanan 4 karşılaşma ile başladı. Lig’de dün KayserisporGiresunspor Gaziantepspor-Mke Ankaragücü Trabzonspor A.Ş.Sivasspor Samsunspor-Kardemir D.Ç. Karabükspor karşılaşmaları oynandı. 31. haftanın tamamlanacağı günün maçları ise şöyle: Kayseri ErciyessporOrduspor GençlerbirliğiKonyaspor Mersin İdman Yurdu-Adanaspor A.Ş. Gaziantep B.Ş. Bld.Spor - Çaykur Rizespor A.Ş.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.