A 2, Erciyes’e bileniyor

A 2, Erciyes’e bileniyor

Fikstür gereği bu haftayı bay geçirecek olan Konyaspor A 2 Takımı kendi sahasında oynayacağı Kayseri Erciyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Temsilcimizin hedefi evinde kazanmak

Türkiye Futbol Federasyonu A2 Futbol Ligi Güney Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Konyaspor, 30 Mart Salı günü kendi sahasında oynayacağı Kayseri Erciyespor maçının hazırlıklarını Antrenör Mesut Erçetin nezaretinde günde çift antrenman yaparak sürdürüyor. Fikstür gereği haftayı maç yapmadan geçirecek olan Yeşil-Beyazlılar önümüzdeki hafta salı günü kendi sahasında Kayseri Erciyespor’u ağırlayacak. Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşan ve rakibini 3-0 mağlup ederek gurubunda 58 puanla liderliğini sürdüren Yeşil-Beyazlılar Kayseri Erciyesspor maçını kazanarak şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmak istiyor.

Her iki takım içinde kolay maç olmayacağını ifade eden Konyaspor A2 Takımı Antrenörü Mesut Erçetin” Zor bir karşılaşma olacak. Rakibimizden çekinmiyoruz. Hedefimiz güçlü rakibimiz karşısında iyi futbolumuzu oynayarak maçtan 3 puanla ayrılmak. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi.
Öte yandan A2 Futbol Ligi Güney Grubunda bu hafta oynanacak olan karşılaşmaların programı ise şöyle 24 Mart Çarşamba 13.30 Kayseri Erciyespor-Mersin İdmanyurdu, 13.30 Sivasspor-Adanaspor, 13.30 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Kayserispor, 13.30 Gaziantepspor-Diyarbakırspor, 30 Mart Salı günü oynanacak olan karşılaşmaların programı ise şöyle 13.30 Konyaspor-Kayseri Erciyesspor, 13.30 Mersin İdmanyurdu-Gaziantepspor, 13.30 Diyarbakırspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, 13.30 Kayserispor-Sivasspor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.