9 puanlık maç!

9 puanlık maç!

Atiker Konyaspor yarın kümede kalma adına 9 puanlık önem taşıyan maçta Osmanlıspor’a konuk olacak. Yeşil-beyazlı ekip rakibini yendiği takdirde puanını 27 yaparak hem Osmanlıspor’a yetişmiş hem de kümede kalma adına çok büyük bir adım atmış olacak

Atiker Konyaspor Spor Toto Süper Lig’in 27. Haftasında yarın  deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşacak. Osmanlı Stadında oynanacak mücadele saat 13.30’da başlayacak. Maçı Mete Kalkavan yönetecek.  Kalkavan'ın yardımcılıklarını Ekrem Kan ve Ceyhun Sesigüzel yapacak. Mücadelede Hakan Ceylan ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Kayserispor galibiyeti ile ligde kalma yolunda  umutlanan Atiker Konyaspor’da camianın gözü Osmanlıspor maçında. Yeşil beyazlıların tarihi maçta tek hedefi galibiyet. Osmanlıspor’u mağlup etmesi durumunda rakibi ile puanını eşitleyecek olan Anadolu Kartalı ikili averajda da rakibinin önüne geçecek. Fikstür avantajı da  hesaba katıldığında alınacak olası bir galibiyet ligde kalma yolunda dev bir adım olacak.

RAKİPLER ZORLU SINAVLARDA

Atiker Konyaspor’un Osmanlıspor ile karşılaşacağı haftada düşme hattındaki rakipleri de önemli maçlara çıkacak. Osmanlıspor ile aynı puanda bulunan Gençlerbirliği Yeni Malatyaspor deplasmanında olacak. Konyaspor’u yenerek yeşil beyazlıları ligin dibine iten Yeni Malatyaspor’un aynı tarifeyi Gençlerbirliği’ne de uygulaması umut ediliyor. Alt sıraların şekillenmesi beklenen haftanın diğer zorlu maçlarında Alanyaspor Beşiktaş’a konuk olurken, Antalyaspor evinde Bursaspor’u ağırlayacak. Konyaspor Osmanlıspor maçını kazanması durumunda bir anda haftanın en karlı takımı durumunda olabilir.

OSMANLISPOR ÇIKIŞTA

Süper Lig temsilcimiz Atiker Konyaspor’un Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Osmanlıspor, son haftalarda yakaladığı çıkış ile dikkat çekiyor. Lige kötü bir başlangıç yapan ve düşme hattında yer alan Ankara ekibi, son 5 haftalık periyotta çıkış yakaladı ve 27 puan ve averaj ile 15.sırada yer aldı. Osmanlıspor oynadığı son 4 maçta yenilmezken, 2 beraberlik 2 galibiyet aldı. Başkent temsilcisi teknik direktör İrfan Buz ile düşme potasından kurtularak üst sıralarda yer almanın hesaplarını yapıyor. Osmanlıspor son iki haftada iç sahada Bursaspor’u 2-1 yenerken, deplasmanda Karabük’ü 4-0 ile geçti. Ankara ekibi, Konyaspor’u yenerek çıkışını sürdürmek istiyor. Osmanlıspor, temsilcimiz Konyaspor’un ardından sırası ile Fenerbahçe, Trabzonspor, Gençlerbirliği ve Başakşehir ile karşılaşacak.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum