7 Şehidin toprağa verildiği gün Konya'daki belediye konser düzenledi!

7 Şehidin toprağa verildiği gün Konya'daki belediye konser düzenledi!

Konya Bozkır Belediyesi, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde gerçekleşen ve 7 askerin şehit olduğu acı günde düzenlediği festival ile pes dedirtti.

Konya Bozkır Belediyesi, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde gerçekleşen ve 7 askerin şehit olduğu acı günde düzenlediği festival ile pes dedirtti. Şehitlerimizin bedenleri toprağa yeni verilmişken Ak Partili Bozkır Belediyesi’nin düzenlediği konserde kadın ve erkekler göbek attı.

7 ASKER ŞEHİT OLMUŞTU

Irak’ın kuzeyinde gerçekleştirilen Pençe-Kilit Operasyonu’nda, PKK teröristlerinin taciz ateşi sonucu 7 askerimiz şehit olmuştu. Teğmen Fatih Uğur Altınbaş, Er Mehmet Üçdağ, Uzman Onbaşı Uğur Özdemir, Piyade Uzman Çavuş Özkan Lale ve Piyade Uzman Çavuş Mustafa Sezer, bu saldırıda hayatını kaybetmişti.

adsiz-009.jpg

DİNDAR NESİL BÖYLE Mİ YETİŞECEK?

“Dindar nesil” söylemleri ile gündeme gelen AK Parti’den Belediye Başkanı seçilen Sadettin Saygı ve yönetimi tarafından organize edilen “Bozkır Kültür ve Sanat Festivali” adlı etkinliğin programını şehit haberleri de değiştirmedi.

adsiz-010.jpg

7 ayrı şehirde şehitlerimiz defnedilirken Bozkır’da düzenlenen konserde coşku ve sevinçli dakikalar yaşandı. Daha önce sigara ve alkole teşvik ettiği gerekçesi ile hakkında suç duyurusunda bulunulan “İsmail YK” isimli şarkıcının verdiği konserde genç kız ve erkekler sahneye çıkarak dans etti, göbek attı. Seyircilerin çığlıklar atarak izlediği konser “Dindar nesil böyle mi yetişecek?” dedirtti.

adsiz-008.jpg

TASARRUF LAFTA KALDI

Ekonomideki kötü gidişata rağmen yapılan festivaller de tepki çekiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, vatandaşlardan israfı terk etmeleri çağrısında bulunmuştu.Yapılan çağrılara rağmen, belediyelerdeki öncelikli işler kenara bırakılarak düzenlenen festivallere milyonlarca lira para harcanıyor.

MERHABA HABER / ÖZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum