5. Ulusal Tıp Günleri’ne Katılan Akademisyenler Misafir Edildi

5. Ulusal Tıp Günleri’ne Katılan Akademisyenler Misafir Edildi

17-19 Ekim tarihleri arasında Kastamonu’da gerçekleştirilecek Dr. Reşit Galip ve Hemşire Safiye Elbi Uluslararası Katılımlı 5. Ulusal Tıp Günleri’ne katılmak üzere yola çıkan akademisyenlere, Çankırı Belediyesi ve Ziraat Odası tarafından...

17-19 Ekim tarihleri arasında Kastamonu’da gerçekleştirilecek Dr. Reşit Galip ve Hemşire Safiye Elbi Uluslararası Katılımlı 5. Ulusal Tıp Günleri’ne katılmak üzere yola çıkan akademisyenlere, Çankırı Belediyesi ve Ziraat Odası tarafından Tarihi Çamaşırhane’de sabah kahvaltısı verildi.

Yaklaşık 50 kişilik grup halinde Çankırı'ya gelen akademisyenler için verilen kahvaltıya Vali Vahdettin Özcan, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Boz, Çankırı Ziraat Odası Başkanı Nejat Gamzeli, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten ile daire müdürleri katıldı.

Tüm Öğretim Elemanları Derneği Başkanı Prof. Dr. Recep Akdur, Kastamonu’ya geçerken kendilerine misafirperverlik gösteren Vali Özcan, Belediye Başkan Yrd. Boz ve Gamzeliye plaket takdim ederek teşekkür etti.

Başkan Yardımcısı Boz, Anadolu’nun güzel ilinde akademisyenleri ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Vali Özcan da “Mide ameliyatı sonrası ilk defa dışarıda sizinle kahvaltı yapıyorum” sözleri ile başladığı konuşmasında, Çankırı tarihi, kültürel ve sanayisi hakkında kısa bilgiler sundu. Vali Özcan, “Sizleri önümüzdeki yıl Kastamonusuz olarak ağırlamak istiyoruz” diyerek Ulusal Tıp Günleri’ni Çankırı’da yapmayı arzuladığını dile getirdi.

Akademisyenler kahvaltının ardından Çankırı Tuz Mağarası, Çorak Yerler Kazı Alanı, Taş Mescid, Ilgaz Dağı ve Derbent Anıtı’nı ziyaret ettikten sonra Kastamonu’ya geçti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.