41MP Lumia 920 PureView Sesleri

41MP Lumia 920 PureView Sesleri

Nokia'dan 41MP PureView kameralı bir Lumia 920 gelse çok güzel olmaz mıydı?

Geçtiğimiz yıla damgasını vuran Nokia 808 PureView, 41MP'lik müthiş kamerasıyla bizleri derinden etkilemişti. Nokia'nın yeni amiral gemisi Lumia 920 de 'PureView' teknolojisiyle gelmiş, ancak 808 PureView'ın çok gerisinde bir kamera performansıyla hayal kırıklığı yaşatmıştı.
 
Mobile World Congress 2013 yaklaşırken şaşırtıcı söylentiler yayılmaya başladı. İddialara göre Nokia, 41MP PureView kameralı bir Lumia 920 tanıtmaya hazırlanıyor. Twitter'da teknoloji dünyasına yakınlığıyla bilinen @flapic kullanıcısı, attığı tweet'lerden birinde Project EOS kod adlı bir akıllı telefondan bahsetti. Bu gizemli akıllı telefonun Nokia'nın 41MP'lik Lumia 920 olduğu bir anda internet alemine yayıldı.
 
Henüz bu konu hakkında net bilgiler yok, kişisel fikrimi belirtmem gerekirse, Lumia 920'ye 41MP PureView kamera gelmesi ihtimalinin düşük olduğu fikrindeyim. Ancak şöyle ki, Nokia 808 PureView tanıtılmadan önceki söylentiler de bizlere pek inandırıcı gelmemişti fakat sonuç şaşırtıcı olmuştu. Şubat 2013'te Barcelona'da gerçekleştirilecek olan MWC 2013 etkinliğini sabırsızlıkla bekliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.