337 merkezde siyer yarışması düzenlenecek

337 merkezde siyer yarışması düzenlenecek

Peygamber Sevdalıları Vakfı 2012 yılından bu yana yaptığı siyer yarışmasını bu yıl 13 Şubat tarihinde 77’si il merkezi, 260’ı ilçe olmak üzere toplamda 337 merkezde gerçekleştirecek

Peygamber Sevdalıları Vakfı Türkiye geneli düzenlediği ödüllü siyer yarışmasının 11.’sini bu Pazar düzenleyecek. 77’si il merkezi, 260’ı ilçe olmak üzere toplam 337 merkezde binlerce noktada ‘O’nu Oku O’nu Yaşa’ teması ile gerçekleşecek yarışma; yaşlısıyla genciyle, kadınıyla erkeğiyle yüzbinlerin heyecanını yansıtacak. Yarışma Konya’da da Cemil Keleşoğlu Lisesi ve Mehmet bayır Ortaokulu’nda yapılacak. Düzenlenecek siyer yarışmasının Konya İl Koordinatörü Necmi Durmazer, “Peygamber Sevdalıları Vakfı olarak, bütün benliğimizle ilan ediyoruz ki sıkıntılarımızın, problemlerimizin en güzel çözümü, çaresi, kurtuluşumuzun şifalı reçetesi, ilâhî hükümleri icraya, dünya düzenini kurmaya, sağlamaya memur Allah'ın Resulünde, O’nun fedakârlıklarla, sabırla, mücadelelerle dolu örnek hayatındadır. Düzenleyeceğimiz siyer yarışmasında da bu amacı güdüyoruz” dedi.

 

TOPLAM 337 MERKEZDE DÜZENLENECEK

Peygamber Sevdalıları Vakfı olarak bu yıl 11.’sini düzenledikleri yarışma hakkında bilgiler veren Durmazer, “Peygamber Sevdalıları Vakfı olarak birçok etkinliğin yanı sıra, 2012 yılından bu yana her yıl Türkiye geneli ödüllü siyer yarışması düzenlemekteyiz. Bu yıl da 77’si il merkezi, 260’ı ilçe olmak üzere toplamda 337 merkez ve binlerce noktada 11.sini gerçekleştireceğimiz ‘O’nu Oku O’nu Yaşa’ temalı ödüllü siyer yarışmasını yüzbinlerin katılımı ile gerçekleştireceğiz. Yarışmamıza katılan kardeşlerimize yarışma yerleri sistemde kayıtlı olan cep telefonlarına SMS ile 08.02.2022 salı gününden itibaren gönderilmeye başlanacak. Kendisine mesaj ulaşamayanlar ile yarışma günü farklı bir yerde bulanan katılımcı kardeşlerimiz yarışma yerini internet sitemizde bulunan bize ulaşın bölümünde bulunan il temsilcilerimizi arayarak yarışma yapılacak yerleri öğrenip istedikleri yarışma merkezinde yarışmaya katılabilirler” şeklinde konuştu.

YARIŞMA BU PAZAR

Pazar günü gerçekleşecek yarışma hakkında bilgiler de veren Koordinatör Necmi Durmazer, şunları kaydetti: “Yarışmamıza katılacak kardeşlerimizin, 13 Şubat Pazar günü en geç saat 10.30’ da yarışmaya girecekleri merkezde, yanlarında kimlik belgesi, kurşun kalem ve silgi ile hazır olmaları yeterlidir. Yarışma için giriş belgesi gerekmemektedir. Yarışmanın başlama saati 11.00’dir. Yarışmamız 1. ve 2. Kategoride 60 soru, 3. ve 4. Kategoride 75 soru olup, cevaplama süresi tüm kategoriler için 90 dakikadır. Bu vesile ile yarışmanın hayırlara vesile olmasını ve böylesi bir organizasyona bir şekilde ben de varım diyerek katkı sunan herkesten yüce Rabbimizin razı olmasını diliyoruz.”

EYYÜB KARAKUZU

adsiz-005.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.