30 Ağustos Zafer Bayramı Tüm Yurtta Kutlanıyor

30 Ağustos Zafer Bayramı Tüm Yurtta Kutlanıyor

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü tüm yurtta olduğu gibi Adana’da da çeşitli etkinlikler ile kutlandı. Adana'daki kutlamalara vatandaşlar ilgi göstermedi. 30 Ağustos Zafer Bayramı, yurt genelinde törenlerle kutlanıyor....

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü tüm yurtta olduğu gibi Adana’da da çeşitli etkinlikler ile kutlandı. Adana'daki kutlamalara vatandaşlar ilgi göstermedi.

30 Ağustos Zafer Bayramı, yurt genelinde törenlerle kutlanıyor. Adana’da sabah saatlerinde Atatürk Parkı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayan programlar, Cemal Gürsel Meydanı’nda devam etti. Vali Mustafa Büyük, 6. Mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Bahadır Satı Köse ile Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün protokolün ve vatandaşların bayramını kutlamasının ardından Türk Silahlı Kuvvetleri adına Topçu Kurmay Binbaşı Engin Türkmen tarafından bir konuşma yapıldı. Şiirlerin okunduğu törende Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları ekipleri tarafından yöresel halk oyunları tertip edildi. Program, askeri geçit törenin ardından sona erdi.

    Öte yandan programa vatandaşlar ilgi göstermedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.