3 puan zamanı

3 puan zamanı

Lig’in 22. haftasının açılış karşılaşmasında Torku Konyaspor, Sivasspor'u ağırlayacak. Karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Yeşil-beyazlı temsilcimizde cezalı Ömer Ali dışında eksik yok

Torku Konyaspor bugün, 22. haftanın açılış maçında Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Takımda bir eksik var. Planlar 3 puan için yapıldı. Konya Büyükşehir Belediye stadında oynanacak maç saat 20.00’de başlayacak ve bölgesinden düdük çalacak.  Torku Konyaspor’da bu maçın hazırlıkları dün gerçekleştirilen taktik antrenmanla tamamlandı. Sivasspor’u yenerek iki maç aradan sonra yeniden galibiyetle buluşmayı ve zirve takımlarını takibi sürdürmeyi amaçlayan Torku Konyaspor’da sarı kart cezalısı Ömer Ali dışında eksiki yok. Moral iyi. Sarı kart cezasını tamamlayan Rangelov bugün takımdaki yerini alacak.   Futbolseverlerin 5 ile 100 TL arasında değişen ücretlerle izleyebilecekleri karşılaşmaya yeşil-beyazlılar muhtemelen şu 11 ile çıkacaklar: Serkan- Skubiç, Ali Turan, Vukoviç, Douglas- Ali Çamdalı, Holmen- Kibong, Traore (Bajiç), Meha- Rangelov. 

İKİ TAKIMIN 16. RANDEVUSU

Lig’in 22. haftasının açılış karşılaşmasında Torku Konyaspor, Sivasspor'u ağırlayacak. İki ekip lig tarihinde 16'ncı kez kozlarını paylaşacak.  Ligde topladığı 34 puanla 6. sırada bulunan temsilcimiz Torku Konyaspor ile 17 puanla 16'ncı sırada yer alan Medicana Sivasspor bugün Süper Lig'de 16’ıncı kez karşılaşacak. Geride kalan 15 Süper Lig karşılaşmasında her iki takım da 5'er kez galibiyet elde ederken, 5 karşılaşma ise beraberlikle sona erdi. Bu maçlarda temsilcimiz 14 gol atarken, kalesinde 13 gol gördü. Şehrimizde oynanan 7 karşılaşmada Sivasspor 1 kez sahadan galip ayrılırken 4 karşılaşmayı da yeşil-beyazlı temsilcimiz Torku Konyaspor kazandı. 2 maç beraberlikle sona erdi. Konya'da 4 kez gol sevinci yaşayan Sivasspor kalesinde ise 10 gol gördü. Geçtiğimiz sezon Konya'da oynanan mücadeleyi Medicana Sivasspor Mehdi Taouil'in golü ile sahadan 1-0 galip ayrılmıştı. Ligin ilk yarısında Sivas'ta oynanan karşılaşma ise golsüz sona ermişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.