3 PUAN ZAMANI

3 PUAN ZAMANI

Torku Konyaspor'un ezeli rakiplerinden birisi olan Gaziantepspor maçının başlama saat 19.00. Kartal'da sakat olan Kaya ve Sissoko kadroda yok. Bugünkü karşılaşmayı İstanbul'dan murat Özcan yönetecek

HEDEF GALİBİYET

Torku Konyaspor, 8. hafta maçında  bugün iç sahada Gaziantepspor ile karşı karşıya gelecek.

Konya Büyükşehir Belediye Torku Arena’da oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak maçı İstanbul bölgesinden Murat Özcan yönetecek. Özcan'ın yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ve Cemal Bingül yaparken, maçın dördüncü hakemi Gökhan Memişoğlu. Ligde, ilk 7 hafta da başarılı bir grafik yakalayan ve 4. sıraya yükselen Torku Konyaspor, bugün de taraftarlarının desteğiyle Gaziantepspor’u yenerek çıkışını sürdürmeyi amaçlıyor. Yeşil-beyazlı takımda hazırlıklar dün yapılan taktik antrenmanla tamamlandı. Sakat olan Kaya ve Sissoko kadroda yer alamayacak. Takımda başka eksik yok. Ömer Ali 3 sarı kartla oynayacak. Moral iyi. Tüm camia galibiyette birleşti.

MUHTEMEL 11 BELLİ

Torku Konyaspor, bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Serkan- Ömer Ali, Ali Turan, Vukoviç, Mehmet uslu - Ali Çamdalı, Holmen - Sissoto, Rıad Bajıç, Meha - Rangelov.  Spor Toto Süperi ligde 12 puanla 4. sırada yer alan Torku Konyaspor ile 10 puanla 11. sırada yer alan Gaziantepspor bugün 19. maça çıkacaklar. Daha önce oynanana 18 karşılaşmada Konyaspor 4, Gaziantepspor 10 galibiyet aldı. 4 maçta berabere sonuçlandı. Öte yandan, İstanbul bölgesi hakemi Murat Özcan ise, bugün Torku Konyaspor’un ilk maçına çıkacak.

MARİCA İLE YOLLAR AYILDI

2014-2015 sezonu başında İspanya'nın Getafe takımından transfer edilen Romen oyuncu Ciprian Marica ile yapılan görüşmede karşılıklı anlaşmaya varılarak sözleşmesi fesh edildi. Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Basın SözcüSÜ Ahmet Baydar, "Yönetim Kurulumuzun teknik heyetimizin görüşü de alınarak bundan sonra forma şansı bulamayacağına inandığımız oyuncumuz Ciprian Marica ile yapılan görüşmede kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda anlaşmaya varıldı ve sözleşmesi karşılıklı olarak fesh edildi. Kendisine bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar diliyoruz" şeklinde görüş belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.