3.Lig ekibi Sivasspor'u ezdi geçti!

3.Lig ekibi Sivasspor'u ezdi geçti!

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 2. hafta maçında Tuzlaspor, Sivasspor'u 3-1 mağlup etti.

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 2. maçında Sivasspor, deplasmanda Tuzlaspor ile karşı karşıya geldi. 90 dakika sonunda Spor Toto 3.Lig ekibi Tuzlaspor güçlü rakibini 3-1 yenmeyi başardı.

Sivasspor'da yedeklere ve gençlere şans

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, takımında rotasyona giderek Tuzlaspor mücadelesinde yedek ve genç oyuncuların ağırlıklı olduğu kadroyu sahaya sürdü.

Cicinho, Da Costa, Batuhan Karadeniz gibi isimlerin yer almadığı kadroda kaleci Ertuğrul Taşkıran, Chahechouhe, Taouil, Musa Sinan Yılmazer, Adem Koçak ve Ümit Kurt maça yedekler arasında başladı. Musa Sinan ilk yarıda, Chahechouhe ve Taouil de ikinci yarıda maça dahil oldular.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivasspor bir sonraki maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Tuzlaspor ise Gaziantepspor deplasmanına konuk olacak.

Tuzlaspor: 3 - Sivasspor: 1

Stat: Tuzla Belediye

Hakemler: Ferhan Kestanlıoğlu, Emin Yıldırım, Baran Eraslan

Tuzlaspor: Emre Aydın, Yusuf Onur Arıkan, Yusuf Orhan, Okan Duran, Emre Kara, Mustafa Gürel, Aykut Topal, Mehmet Alaeddinoğlu (Dk. 63 Sefa Durmuş), Kemal Samet Özen (Dk. 76 Erdem Koçal), Okan Baydemir, Yakup Alkan (Dk. 86 Ozan Papaker)

Sivasspor: Deniz Öksüz, Abdurrahman Dereli, Kadir Bekmezci, Ahmet Şahbaz, Fatih Çıplak, Hakan Arslan, Cihan Özkara, Aykut Emre Yakut (Dk. 76 Taouil), Berk Neziroğulları, Chrisantus (Dk. 30 Musa Sinan Yılmazer), Ahmet Aras (Dk. 46 Chahechouhe)

Goller: Dk. 18 ve Dk. 45 Kemal Samet Özen, Dk. 55 Yakup Alkan (Tuzlaspor), Dk. 71 Berk Neziroğulları (Sivasspor)

Sarı kartlar: Dk. 24 Aykut Emre Yakut, Dk. 41 Abdurrahman Dereli, Dk. 82 Kadir Bekmezci, Dk. 84 Chahechouhe (Sivasspor), Dk. 32 Okan Duran, Dk. 51 Aykut Topal, Dk. 77 Okan Baydemir (Tuzlaspor)

MAÇTAN DAKİKALAR

18. dakikada kaptan Kemal Samet Özen'in ceza alanının dışından şık vuruşunda top filelere gitti ve Tuzlaspor maçta 1-0 öne geçti.

45. dakikada Kemal Samet Özen takımının ve kendisinin ikinci golünü attı. Ceza alanının dışında sağ çaprazdan yine şık bir vuruş yapan Kemal Samet Özen, meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 2-0

55. dakika Kemal Samet Özen'in ceza alanının dışında sağdan kullandığı serbest vuruşta, ceza alanında müsait durumdaki Yakup Alkan, topu kafa ile filelere gönderdi ve Tuzlaspor maçta 3-0'lık üstülüğe ulaştı.

71. dakikada Abdurrahman Dereli'nin sağdan ceza alanına yaptığı ortada, altı pas çizgisi önündeki Berk Neziroğlulları'nın sert vuruşunda top, Sivasspor'un maçtaki tek golü olarak filelere gitti: 3-1

Tuzlaspor, 90 dakika boyunca kontrolünde tuttuğu mücadeleyi 3-1 kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.