3 fuar birden gezilecek

3 fuar birden gezilecek

Dün gerçekleşen törenle açılan 'Konya Yapı ve Dekorasyon', 'Konya Kent' ile 'Isıtma ve Soğutma' fuarlarında yer alan katılımcılar, ziyaretçilere kendi alanlarında sunumlar yaparak ürünlerini tanıtıyor

Dün gerçekleşen törenle açılan 'Konya Yapı ve Dekorasyon', 'Konya Kent' ile 'Isıtma ve Soğutma' fuarlarında yer alan katılımcılar, ziyaretçilere kendi alanlarında sunumlar yaparak ürünlerini tanıtıyor.

2 salonda yer bulan fuarda Belediyelerden özel şirketlere kadar birçok kurum hizmetlerini ve yeniliklerini standlarında sergiliyor. Fuarın en hoş standı ise ilçenin özelliklerini standında yansıtan Meram Belediyesi oldu.   
MUHAMMET GÜMÜŞ

MERAM YEŞİLİNİ FUARA TAŞIDI
8. Yerel Yönetim İhtiyaçları, Kent Mobilyaları, Park Bahçe Düzenlemeleri, İtfaiye Araçları ve Yangın Güvenliği Fuarı kapsamında 1. Salonda yer alan Meram Belediyesi, kendi dizayn ettiği ve kurduğu standı ile ziyaretçilerden takdir topladı. Yeşili ve su şelaleleri ile Meram’ı TÜYAP’a taşıyan Meram Belediyesi, standındaki sinevizyon ve maketler ile hizmetlerini tanıtıyor. Başkan Serdar Kalaycı, ziyaretçilerle birebir ilgilenirken hedeflerini de anlattı.



BÜYÜKŞEHİR HİZMETLERİNİ TANITIYOR
Konya Kent 2012 fuarının görkemli standları arasında yer alan ve ziyaretçilerini Büyük bir eda ile karşılayan Büyükşehir Belediyesi’nin standında ise hizmetler birebir tanıtılıyor. Açılış sonrası standı Vali Aydın Nezih Doğan’a gezdiren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, özellikle bisikletlerin büyük bir beğeni kazandığını ve yeni siparişlerin verileceğini belirtirken vatandaşların bisikletleri kullanımları konusunda bilgilendirileceğini söyledi.



KARATAY HİZMET FARKINI GÖSTERİYOR
İlçede yaptığı tüm yenilikleri en anlaşılır şekilde dizayn ederek sergileyen ve standında ziyaretçilere tanıtan Karatay Belediyesi standı ise Başkan Mehmet Hançerli, sunumlarla bizzat kendisi ilgileniyor. Ziyaretçilerin ilgisinden mutlu olduğu gözlenen Başkan Hançerli, ilçedeki yenilikleri ve hedeflerini standın ilk ziyaretçilerinden olan Vali Aydın Nezih Doğan’a resimlerle anlattı. 



BÜYÜKSOYLU, İVECO ve OTOKAR İLE FUARDA
Iveco ve Otokar markalarının bölge bayiliğini bünyesinde bulunduran Büyüksoylu Otomotiv, fuardaki 3 ayrı standında hem Otokar hem de İveco araçlarının tanıtımını yapıyor. Yeni nesil otobüsleri görsel olarak ziyaretçilere tanıtan Büyüksoylu otomotiv, itfaiye araçları ve kamyonlarla da farklılıklarını sergiliyor.



GÜNEŞ PİLİ’Nİ RÖMORKA MONTE ETTİ
Yaptığı yenilikler ile müşterilerine çözüm ortağı olan Güneş Pili firması, bu fuarda da yeni üretimi ile şaşırtmaya devam ediyor. Kendi dizaynı römork ile güneş enerjisini her bölgeye rahatça taşıtan Güneş Pili firması, güneş enerjisini ziyaretçilere detaylıca anlatıyor. Güneş enerjisi ile yapılanları örnekleri ile anlatan firmanın standı ilgi çekici özellik taşıyor. 



SERİN İLE MAN STANDI İLGİ GÖRÜYOR
2012 yılının başında güçlerini birleştiren Serin Treyler ve MAN, nakliyecilerin gözdesi olduğu gibi fuarda ziyaretçilerin de ilgisini çekmeyi başarıyor. Türkiye’nin farklı bölgelerinde nakliye hizmeti veren firmalar Serin ve MAN ikilisinin standında buluşuyor. MAN Satış Danışmanı Hakan Uysal, ziyaretçilerin ilgisini beklediklerini söyledi.



KONAL İNŞAAT  ‘PENTA’ İLE FUARDA
İnşaat sektörüne 3 şubesi ile hizmet sunan Konal İnşaat’ın yeni yerli markası Penta fuardaki standa ziyaretçilere tanıtılıyor. Fuarın ilk günü protokolü ağırlayan Konal İnşaat standında ‘Penta’ ürünleri farklı konseptlerde sunulurken, Konal inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Aslan Korkmaz, konuklarına yerli markayı tanıttı.



ANIT HASTANESİ BİLGİLENDİRİYOR
3 ayrı fuarın birlikte ziyarete açıldığı TÜYAP’ta sağlık sektöründe ziyaretçileri bilgilendiren Özel Konya Anıt Hastanesi, standında değişik hastalıkların tedavisi konusunda ön bilgiler veriyor. Ağrısız Doğum, Omuz ve Diz Protezi ile Reflü ve İdrar kaçırma konularında tedavi yöntemlerini anlatan Hastane yetkilileri, ziyaretçileri bilinçlendiriyor. 



MAS İNTERKOM GÜVEN VERİYOR
Sesli-Görüntülü Bina ve Site haberleşme sistemleri sektöründe faaliyet gösteren MAS İnterkom, son sistem ürünlerini fuardaki standında tanıtıyor. Özellikle son yıllarda hızla gelişen konut sektörünün olmazsa olmazı olan güvenlik sistemleri MAS İnterkom güvencesi ile fuar ziyaretçilerine aktarılıyor.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.